My Life Now

Alla inlägg den 15 februari 2011

Av Aspegren - 15 februari 2011 08:45

Igår var det kärlekens dag, i USA e det iaf lite större än i Sverige.. alla affärerna är utsmyckade med hjärtsaker, godis, ballonger och smycken ! Var bara på middag med Ethan och sen blev det film, härligt när man kan umgås med härliga kompisar på en sådan dag ! Kollade på Wall Street, somnade dock efter halva men det verkade som en bra film xD


I Lördags var det möte med CC och jag åt sushi med Louise innan det ! Jag borde ta mer bilder, men e dålig på det :( Ska bättra mig !

men mötet var skoj och de va härligt att träffa alla ! Några av oss planerar att åka till San José för att kolla på hockey.. måste bara hitta en helg då alla kan :P men det känns skoj !


I söndags så var det bara slapp, körde barnen till skidskolan och sedan hem för att bara slappa, plugga och ta de lugnt :) Hämtade dom och åkte hem för att möta föräldrarna och då blev det filmkväll med popcorn ! Härligt :)

Har även tagit ner den ena resväskan så jag kan börja packa till LA :) Så superduper skoj att ha lite semester !!!!!! Och träffa Mathilda och ha super skoj utan sömn i ett antal dagar :)


MåBäst <3

Ovido - Quiz & Flashcards