My Life Now

Alla inlägg under oktober 2010

Av Aspegren - 15 oktober 2010 20:45

Varit mkt denna veckan, K min värdmamma ha varit out of town så ha fått jobba lite mer än vanligt ! Men de ha gått bra och barnen har sammarbetat bra faktiskt :P Hon kom tillbaka idag, vilket gjorde barnen glada och det betyder att jag inte behöver stiga upp kl 6 om morgonarna mer för att fixa barnen till skola :) För varje dag som går kmr jag närmare barnen och speciellt killen (tar inte hand om honom lika mkt som H) och idag låg vi och skrattade innan jag la honom till bäds :) Dock va hen rädd för toalettspöket som jag ha sagt kmr om man inte spolar toaletten, så jag fick ligga kvar i sängen till han somnade xD Men jag få ju skylla mig själv ! lr hur ?


Kommit in mer i allting här och träffar nya människor varje dag :) Imorse pratade jag me Linnea på skype, var i stora huset för jag sov där inatt me tanke på att jag skulle vakna när barnen vaknade (jag väckte dom imorse..) och för att K's kompisar skulle sova i mitt hus en natt ! När jag pratar me Linnea så kmr de ju såklart in i huset och det blir stort ståhej med småbarn, två hundar som vill hälsa på alla och viftar på svansen glatt och barnen börjar såklart gråta xD ! Mitt i min frukost och skypedate ;) De e sånna saker man får räkna me när man lever i mitt liv ;P


Fick en fin komplimang idag som jag inte ens tänker på själv ! Min värdmamma K rättade ett av orden i min mening för jag sa att H haller i fisken, men skulle sagt att hon höll i den ! Men efter K hade rättat mig så sa hon att hon tyckte jag pratade mkt bättre än i början och frågade om jag märkte det själv ! Men de jag gör jag ju inte, men va härligt att höra den kommentaren nu när jag varit här i nästan 2månader :)


MåBäst <3

Av Aspegren - 12 oktober 2010 19:45

Idag har jag jobbat maximalt, vilket inte hander sa ofta ! Klockan ringde 6 och sen var det in i stora huset och fixa barnen till skolan med school spirit-day, de skulle ha morkblatt och vitt pa sig !

(Som ni sakert forstar sa sitter jag pa en amerikansk dator, sa ha talamod)

Detta var forsta gangen som jag jobbade pa morgonen, for K har rattsa mkt att gora nu med jobbet ! Men de gick super :) Va ledig i 4h da jag at frukost, sov lite extra och akte till gymmet ! I vanliga fall hade jag nog inte varit trott av att ga upp kl 6, men de blev lite sent haromdagen i Carnelian Bay med underbara kompisar <3

Motte upp H&K, akte till parken i Kings Beach och sen hem for att gora lite laxa och sedan hamtade vi W :) Blev en liten sen middag efter en annan runda till en annan park, men barnen var i sang pa den tiden de ska vara ! Sa klappa for mig for jag klarade mig ! Nu ska de sova och jag hor iaf ingenting fran overvaningen sa de ska vara lugnt ! Jag jobbar fortf for K ha ngt tal till valet som ska ske i November !


Live,Love&Laugh<3

Av Aspegren - 10 oktober 2010 20:30

Nu har solen börjat skina igen efter att ovädret! Vilket gör mig glad :) De e tydligen storm på vintern vissa dagar eller på eftermiddagarna men solen skiner en del oxå :) Jag längtar efter vintern så jag kan åka lite snowboard <3

Eftersom de va ett tag sen jag skrev så ha jag lovat mig själv att försöka skriva lite varannan dag framöver ! Men vissa dagar vet man inte va man ska skriva för mina dagar här e min vardag, men för er e den främmande, medans jag inte tkr de e ngt att skriva om för att de händer mig varje dag eller känns normalt ! Dock lever jag ju ett helt annat liv här än vad jag gör hemma.. Men efter 1,5 månad så e de normalt !

Veckan ha gått fort och de e en del jobb, träning och träffa vänner ! Försöker fortfarande hitta massa folk så jag kan umgås me lite olika människor här :) Dessa 7dagarna har bestått av besök från K's mamma från östkusten under barnens lov, massa projekt stora som små! Fika med Stina&Martina som pluggar på colleget här :) Många träffar me Josie, underbar brasiliansk tjej som bor nära mig när hon är här i Truckee ! Vi va nere i Reno och åt på Outback, grymt bra mat (steakhouse) och vidare till The Summit för bio. Kollade på the Scoial Network, hyfsat bra film, de va roligt att se den bara för att man verkligen använder Facebook så mkt nuförtiden! Men de finns en del andra filmer jag oxå vill se :P Bion i Reno är rättså stor så de finns allting ngt att kolla på och det krm nya filmer hela tiden :D !


MåBäst <3

Av Aspegren - 4 oktober 2010 20:45

Dagen har spenderats nere i Reno med Mariana, Latichia och Doughlas! Var ledig så ville hitta på ngt, så Mariana visade oss deras nya hus i Reno och sen blev de lunch på en Mexikansk resturang som var super god :) Va inte en snabbmatskedja, så där fick de tummen-upp :) Åt en Burrito och de va ju tur att jag va hungrig, för här e allting gigantiskt ! Jag åkte vi vidare till Michaels, där jag såg 5 rader med scraping (A) Så ska nog dit och köpa lite så jag kan fixa lite saker :) Vidare till Ross där jag hittade en härlig lilla/svart klänning efter mkt hjälp av Mariana och många vändor till provrummet !

Var hemma runt 5-tiden för jag ville äta middag med familjen, denna veckan är K's mamma här så träffade henne för första gången ! Trevligt och så berättade hon för mig att K hade sagt väldigt bra saker om mig, det kändes toppen att höra.. För alla dagar känns de inte som man gör allt man borde, säger rätt saker till barnen osv ! Men tydligen så är jag duktig och det känns som att K är den sorts person som säger om hon tkr ngt är fel och borde ändras !


När jag kom hem från Reno så kmr H fram till mig och säger "Jag e verkligen ledsem, jag råkade öppna ditt paket" Jag förstod inte först förrän jag såg de rosa/blåa pappret som jag köpt i Sverige och som Mamsen sagt till mig att hon svept in mitt paket i som de skickade ! Självklart va de lugnt, eftersom jag vet att H ÄLSKAR att öppna paket <3 Lite synd att de kom en måndag, för nu måste jag vänta till helgen innan jag kan äta SALTLAKRITSEN <3


MåBäst<3

Av Aspegren - 3 oktober 2010 14:15

Så fort Oktober anlände till Lake Tahoe och Truckee så har vädret vänt totalt !! Regnet i 2dagar nu, molnen svävar omkring runt träden :P Solen skiner lite ibland, så igå fick jag en bra bild me moln bland träd, solsken och regnbåge :)



H fyllde år igå, så det blev Barbie-tårta, massa presenter, kakor och pizza :) På eftermiddagen så träffade jag Josie, Mariana och Sam på Oktoberfest i Squaw Valley :) Massa folk, normala som onormala ! Denna oktoberfest är sponsrad av ngt företag från Tyskland, så var massa folk me folkdräkter från Europa (Såg de iaf ut som) Sen började de ösregna, så vi åkte hem och åt lite Brasiliansk mat med Brieost och kex som jag längtat efter i en vecka :) Super gott, sen blev de bubbelkar och film !


Josie, Mariana och Jag på okoberfesten i Squaw :) Nästa bild är Josie, Sam och Mariana! Sen fick vi josie till att gå och sätta sig me pojken i badkaret för han samlade bilder me folk som vågade sätta sig i badkaret me honom xD Här ser vi en av de amerikanerna som gör lite konstiga saker som jag går och skrattar åt typ varje dag !




   


Barbitårtan, datorn ville inte sammarbeta och vända den ! Men ni ser ju hur den ser ut :) Och Ballongerna ! Viktig kan jag säga, för H sprang runt me Ballongen som de stod Happy Birthday på hela dagen <3


Igår gick jag runt hela dagen och tyckte de kunde snöa istället för att regna, medans alla de andra sa till mig "du vet inte va du ber om!" xD Tydligen kan de komma 2meter under en snöstorm här :) Jag längtar faktiskt efter att se detta plus att jag vill ut i backen och åka snowboard :D (A) Men jag kan väl stå ut me att vänta till november :)

Ska snart köra och köpa lite lunch/middag, men ha inte bestämt mig än va jag vill ha ! Tacobell, port of subs lr ngt annat smarrigt ;) Det finns såå svåra val här i livet ibland xD !         



Jag och H pärlar typ varje dag :P Så dessa 5 figurerna gjrode vi ngn dag innan hennes födelsedag ! De blåa var slut, så vi va tvungna att låtsas att de svarta i stjärnan är blått för vi ville göra en svenskflagga :P Men till hennes B-day så köpte jag nya blå pärlor, så nu kan vi göra en riktig svenskflagga!!

Den andra bilden är från min lilla shopping tur nere i Reno med Karmen :) Va tvungen att köpa strumpor, men de blev lite andra saker oxå xD

      



MåBäst<3

Av Aspegren - 1 oktober 2010 14:00

En ny manad och tiden bara rinner ivag ! Idag e jag ledig sa iga blev de Bio i Reno med Annalie&Mari och sen blev de Rookies och traffade lite manniskor :) Det varsta ar att aven om jag ga och lagger mig vid 8/9 eller 1/2 pa kvallarna/natterna sa vaknar jag anda vid 7/8 pa morgonen ! Solen skiner in och vacker mig, for de ha inte ngr "riktiga" persienner har xD Men da har jag hela dagen att gora ngt, kan ju alltid ta en nap mitt pa dagen om jag e sa trott sa jag dackar trots att de e superljust !

Dagen borjade me golf, gick inte sa bra idag :( Sa gav upp efter 40min och akte till The Lost Libary istallet och bytte Narina bok nr 1 till bok nr 2 :P Efter det sa blev det gymmet, som jag sitter pa nu :) Varvar ner efter traningen sa snart blir de duschen/bastun for ska byta bil me K vid 3 !

Senare ikvall bli de nog middag pa PandaExpress och sen sa fa jag se hur planerna blir :) Kanske hitta pa ngt me Annalie&Mari, det lutar at de hallet :) Annars fa jag ha en ensam filmkvall och de kan jag gora en annan dag :)


Imon e de H's B-day, sa ska fixa pizza, duka och lite sant for ska fira henne pa lekplatsen :) Super kul det ska bli att se hur de firar det har ! Tartan ska best av en Barbie-docka med kjolen som ar tartan ! Och SAKLART ska den vara rosa xD!

Ha en trevlig helg <3


Live,Love&Laugh<3

Ovido - Quiz & Flashcards