My Life Now

Alla inlägg under januari 2010

Av Aspegren - 17 januari 2010 20:02

Skolan har börjat, vilket betyder att söndag är min traditionella pluggdag denna terminen oxå :P Sen e det över efter sommaren, få se va som händer då !

Imon e de iaf prov, det känns bättre denna gången än till förra fysik provet :) så ändå härligt ! Sen e de inte så mkt plugg ngn vecka.. v.5 sätter projektet igång, hela veckan :) Men torsdag kväll åker jag till Sthlm med A :) Ska bli skojskoj <3 massa kemi, kan bli skoj det oxå.. :)

Nu kollar jag på Ghost, köpte den för att jag ska kunna se hela.. bara sett början hela tiden xD Den e iaf bra :) en härlig film :) Ni som inte sett den borde se den (A)

Nana sött allihop <3

Av Aspegren - 16 januari 2010 19:40

Mkt funderande under veckan.. skolan börjat och allt startar med bravur !! Då förstår/märker jag hur mkt mina vänner betyder för mig <3 Hur mkt de lyfter hela min vardag och gör mina skoldagar älskvärda <3 Utan vännerna i skolan och på fritiden är ingen människa skärskilt mkt !! Mina vänner är underbara, alla speciella och väldigt älskade utav mig! Så tråkigt man har utan dom, inga skratt man få skratta :( Så många timmar de har förlängt mitt liv med att skratta med migoch fått mig att skratta !!

Ingen person i världen är hel utan sina vänner.. mina vänner finns där, ställer upp och hjälper mig på alla sätt och vis <3 och jag försöker göra allting för att visa detta, även om de kan vara svårt vissa dagar och det inte ser ut som man uppskattar vad de försöker göra.. det är inte meningen iaf :) Jag uppskattar allt ni gör, ni är som min andra familj <3

Jag älskar oxå min familj över allt annat <3 Alla har sina brister, men ingen kan vara perfekt :) Alla är sig själva och jag älskar alla mina kompisar för den de är <3


En väldigt bra beskrivning (lite vulgärt, men väldigt sant<3)

Vänner är som underkläder... de är nära! Bra vänner är som kondomer...de skyddar en! Bästa vänner är som Viagra... de håller en uppe när man är nere!


Älskar mina vänner <3 tack för att ni finns.. ni gör väldigt mkt för mig :) <3

Av Aspegren - 15 januari 2010 12:34

första veckan i skolan.. ändå rättså okey :) inte så mkt att göra, bara ett fysik prov att plugga till !! Det är en av sakerna min helg kmr bestå av... Men ikväll bli de middag hos Pinnen, ska vara där mellan 5-6 ikväll :) Äta tacos, prata en massa (som alltid <3) och sen beger vi oss till L där det är filmkväll !! skoj skoj, vet inte vad vi ska se för film men de kmr säkert bli kanon ändå :) jag kollar på de flesta filmer och e inte såå kräsen :P på vägen dit ska vi stanna vid affären och handla ngt till kvällen xD !!

Nu bli de en springrunda, sätta igång med träningen igen efter nyår och lovet !! ska bli skönt att komma ut lite :)

Vi har satt upp ett plakat om vårt projektarbete oxå.. så nu går det verkligen framåt :) känns bra :) bara ett plakat till som ska sättas upp och sen bli de muntliga redovisningar och en uppsats om allt att skriva !! Helt okey faktiskt !!

Ha en bra helg :)

Av Aspegren - 12 januari 2010 20:33

ja.. min hjärna e fortfarande på lov! prov om 1v och jag glömde anteckningarna i skolan "/ hu lätt är det att plugga med bara en bok.. formelsamlingen ligger oxå i skolan.. inte bra !! tror att miniräknaren ligger i väskan.. men utan formelsamling så e den inte heller till ngn nytta !!

Kom precis hem från en promenad.. det va skönt att komma ut lite ! men nu börjar pluggandet snart igen :( både härligt och inte att komma in i vanorna igen !! Tror att L skulle ringa snart oxå :P Men det kan dröja ett tag till :P
Imon kmr S och hämtar mig, ska köra in plakaten till skolan och sätta upp dom :) en del av projektet, ska bli skoj faktiskt !

Ha de bra :)

Av Aspegren - 11 januari 2010 21:39

började idag.. både skoj och inte ! Träffa alla vännerna igen !
men att bli förvirrad på fysiken när 35min hade gått och jag kom inte ihåg min skåpskod :S snacka förvirrande !! vid 11 fick jag upp skåpet, då jag oxå hade glömt datorn i klassrummet 2ggr !! en förvirrad men rolig dag :)

Webbdesignen gick bra och får snart börja med ett litet projket :)


kollar nu på CSI, pratade just med L om studentfesten på fredag.. kändistema e inget bra !! men de kan ju bli roligt om nga man klänner ska dit !

Av Aspegren - 9 januari 2010 20:01

det har redan gått en vecka.. så jädra snabbt !! helt fantastisk värld här uppe, helt annorlunda än hemma ! att åka snowboard igen va underbart <3

imorse stod jag vid liften 5min i 9 (liften öppnar 9 xD) För backen e som goast när den e nypistad :) alltså de två första timmarna max.. sen få man kämpa lite mer för att kunna åka som man vill utan att kasa på isfläckarna (som jag hatar) !! Solsken varje dag <3 kallt, men fint väder :) med rätt kläder e de helt underbart :) kläder efter väder (A) det stämmer verkligen :) pratade med en som jobbade här, i mars/april så e de tydligen väldigt seg snö i backen !! skulle vilja testa de.. för det e varmare, solen skiner och du behöver inte ha lika mkt kläder på dig xD..

En underbar vecka.. längtar redan till nästa gång jag ska åka.. och det få vi se när det blir !! VILL till Österrike <3<3 LÅNGA backar.. inte ngr små backar på 400-800m !! Älskar snön lika mkt som värmen <3 vintersemester & solsemester kan inte jämföras :P Det är som svart&vitt, olika men man älskar båda starkt <3

träffa alla på måndag.. härligt <3 !! men skolan och plugg inte lika inbjudande :( men endast 5månader till STUDENTEN <3

Av Aspegren - 6 januari 2010 16:47

vilken sida man än har, t.ex fb lr msn så ska man ha en visningsbild! okey att vissa personer ser sämre ut på kort än i verkligheten xD inte så grymt roligt att lägga upp kort på sig själv, för man tkr aldrig att man själv blir bra "/ men alla ens kompisar blir super :P stort dilemma !!

Idag har jag iaf lagt upp ett kort på mig fullproppad med kläder då det behövs i denna kylan och med en snowboard som fötterna sitter fast i !! den bilden är helt okey, då man endast ser mina ögon :) men det e ändå väldigt viktigt för mig att ha kort på vad jag varit med om, för att kunna glädjas åt de sen :) därför äger jag en kamera som man kan stå bakom ! :)

Ha de bäst <3 här i snön e de super <3

Av Aspegren - 5 januari 2010 18:02

slappar, skönt !! att bara ta de lugnt för att man varit igång.. de e helt okey! inte vatt i backen mer än 2h idag "/ men de kan bero på att de e mellan -18 till -22gradert här !! kallt, men med rätt kläder bli de super :) fast min näsa höll på att frya rejält idag :S blev lite rädd.. så fick värma den !! Jag vill ju vara rädd om mitt ansikte, iaf så att det klarar sig utan köldskador.. imon skulle de tydligen bli ännu kallare "/ men det klarar jag, kläder och omsorg så bli allt kanon!! hittade en underbar röd vbacke idag :) den va grymt bra, inte så många som åkte där.. så den va inte uppanvänd xD

Nu ska jag läsa lite, sen kolla film kanske lr spela spel med resten av folket i stugan :) nana sött vänner och okända <3 ha de bäst :)

Ovido - Quiz & Flashcards