My Life Now

Alla inlägg under november 2009

Av Aspegren - 5 november 2009 22:01

En dag som ändå gått snabbt, att jag imorse vaknade av klockan och trodde jag inte sovit ngt alls :( Tyder ju på att jag ha sovit asbra inatt och va pigg när jag stigit upp :) 3h me KeB kunde inte dra ner humöret idag :D Sen gympa, så va super skoj när K höll i lektionen och vi gjorde tablåer (tror jag det hette xD ) Man bygger massa saker med sig själv och andra personer, t.ex pyramider o.s.v :)

Sen hem och tränade, ha pluggat lite *stolt*  :)

Nu ligger jag framför datan i sängen, måste nana kudden snart ;) och så ringer klockan 6.10 imorgon igen... Men morgondagen kmr bli KANON.. Träffa gänget hos A :) Med mat, efterrätt och det trevliga sällskapet som ska dit går inte att klaga på <3 Så imorgon ska solen gå upp så jag kan uppleva denna SUPER dag imon (A) Då jag redan har POSITIV inställning tills imon, så kmr det bli gittigt redan från början ;)

Nu lipar snart kudden för den ha inte fått ngn godnattsaga.. så gotta go ;)

Av Aspegren - 3 november 2009 19:43

Fick låna "Djävulen bär prada" av B idag :) Såg halv filmen igå.. men missade resten :( Så är glad vöer att jag kunde se hela nu :)

Den var bra.. mkt sunt förnuft i filmen och jag kan förstå om det är mkt press på ett modeföretag "/ Försökte själv räkna matteD nyss.. gick inte så bra !! Hoppas jag kan göra det bättre imon.. För mina kvällar är ju inte så fullproppade som jag tkr de kan vara !!

Ikväll e de Desperate Housewives, en härlig serie :) Men det bärjar bli lite för mig intriger osv "/ Fast de e ju det verkliga livet är.. alla kränker ner på alla, alla ska se bäst ut!! Många e så egoistiska så de kan inte tänka på ngt annat än sig själva :( Jag tkr de e hemskt.. att omtänksamhet inte kan visas och man inte kan göra ngt för det kan gynna ngn annan !!

Att jag inte är perfekt, men det kan verkligen ingen vara.. Men att bara tänka på sig själv och inte bry sig om det andra eller att visa falskhet, det e det värsta som finns !


Av Aspegren - 2 november 2009 20:59

Endast 7veckor kvar till jullovet börjar..

Ja längtar redan :) Vill kunna ligga kvar i sängen, värma mig under täcket med en film framför mig (A) Sitta framför brasan med en kopp varm chocklad i handen <3 I love it <3

Till lindvallen iår ;) Super, snowboardåkning.. lite jäger för att bli varm och en massa glada skratt (A) Det kmr bli världens bästa vecka.. :d

Det kan iaf inte bli sämre än nu, vill bara ha roligt.. inte bry sig om ngn skola och bara va glad!! Det e svårt i en negativ svacka "/ Den kmr gå över.. !! Vill krama dig, det bli bättre då.. Problemen är borta och varma känslor sprids i min kropp <3

Ovido - Quiz & Flashcards