My Life Now

Alla inlägg under november 2009

Av Aspegren - 12 november 2009 22:29

allt ja gör just nu.. 24,7.. är att fundera !! Det e grymt jobbigt :( alltid ngt som inte bli som man vill, ngt ngn har sagt som man tänker "hu menade du..??" Känns som ja inte vet ngt nuförtiden "/
allt bara svävar ut ur mig, det som kmr tillbaka är bara förvirrade tankar och jag vill slänga bort dom igen!! Vafö kan inte alla känslor här i livet vara positiva?? :O ilska, sorg, besvikelse o.s.v borde inte finnas! endast vänskap, glädje, lycka, kärlek o.s.v <3 mkt bättre då !

imon e de skola, sen middag me L på kvällen, hon&jag ska kolla på bio oxå :) 2012, tkr den verkar bra (A) Så få se vad som händer sen, om jag få nattligt besök lr inte.. vill bara krama dig, hålla dig nära :) det räcker för mig, bli det bra :S ??

nana sött alla<3

Av Aspegren - 11 november 2009 22:08

Hur ska man veta vad man vill bli, vad man verkligen vill inrikta sig på "/ När man blir stor.. e jag inte stor nu då kan man ju undra "/ ?? Nej, inte tillräckligt tkr jag.. Liksom vad vill du jobba med i hela ditt liv ?? Endel har haft svaret på den frågan hur länge som helst!!

Medans andra velar hela tiden !! Jag e en som tvivlar.. som vet ungefär vilka ämnen jag kan tänka mig fortsätta med. Men ändå inte exakt :S Vad får jag för yrke sen da, vad kan jag bli anställd som "/ ?? Frågorna e många och svåra att svara på nu.. Vuxenvärlden e så långt borta, men ändå alldeles för nära "/

Detta krävs en god/lång slmn för att lösa !! <3

Av Aspegren - 10 november 2009 19:54

En hel dag i Lund, att offra sin sovmorgon som jag har på Tisdagar var kanske helt okey. För hur många gånger i mitt liv får jag chansen att besöka en högskola om jag inte har blivit intagen på den "/
Det var mkt man kunde kolla på och som de hade för att vi skulle se hur det var! Jag kollade på lth för att jag tror jag e mest intresserad av ingenjörstbildningar.. men inte att jag blev klokare idag för det ! Känns bara som ingenjörsutbildningarna innehåller sjukt mkt Fysik (dessutom på engelska :O ) !!

Jaja, men annars har jag träffat E, han pluggar i Lund.. Åt lunch, pratade om högskolan och fick lära mig lite saker om den iaf :) Sen gick jag för att träffa M, trevligt att se att hon mår så bra ändå <3 All kärlek från mig till dig <3

orkar inte kommentera Lunds tågstation mer än KAOS (iaf om du inte är tågvan och får trängas med alla som vet hur det är) Spec när man ska lösa ut en biljett från en automat och det vana tågfolket står i kö bakom mig :S (skrämmande)

Jag kom iaf hem hel, så nu sitter jag i soffan och känner att jag egentligen borde träna eller plugga "/ KeB boken ligger dock framför mig.. men tv:n e ju alltid roligare :) Sitter och lyssnar på James Blunt oxå, grymt fina låtar han skriver.. Iaf i en period som nu (A)

Av Aspegren - 9 november 2009 21:15

En trevlig måndag.. fick reda på att jag ska avsluta min allergimedicinering :) Det är ju bra, vilket betyder att jag e så frisk som jag kan mot getingstick xD Tkr det låter löjligt att vara allergisk mot en geting.. men vafan att man bli rädd för dom små insekterna!! Så ska bli härligt och veta att man tål de mer nu än för 3,5år sen <3

Men när man har haft en sån sak e sin vardag i 3,5 år så bli man rättså chockad när det bara ska försvinna ur livet totalt på en dag !! 

Annars ha de varit en hyfsat bra dag.. dock att jag vaknade med magont :( att jag vaknade för tidigt så att jag fick gå och vänta på att åka till skolan, vilket e jobbigt värre :( fast slapp ju stressa :) om vi ska se fördel i det <3

Nu sitter jag och kollar på CSI NY, innan kolalde jag på gamla ö-luffar filmer som vi gjorde när jag var runt 5-13 typ :) Detta var -01, vi var på massa olika öar :) Jag va faktiskt gullig med långt hår, var blondin då (min hårfärg har ändrats sig naturligt genom mina år :P ) :)

Snart sängen och sen Lund imon :)

Av Aspegren - 8 november 2009 18:32

En dag då man ska "hylla" sin pappa :) nja.. lite ha jag väl gjort.. även om det händer vanliga dagar oxå xD ! Gjorde frukost till honom imorse :) Jag gav honom ingenting ! Då han inte använt chockladkaffet han fick av mig förra året.. och man ska ju inte slösa sina pengar som student ;)

Idag har jag oxå passat 20st barn på ett dagis, medans deras föräldrar hade möte :P Det gick bra.. jag och T fixade de utmärkt <3

Ska till lund på tisdag, besöka staden med skolan :) Oxå besöka M, tänker på dig varje dag gumman.. Mina tummar håller jag dagarna i sträck och kärlek skickas till dig <3

Det har varit en bra helg iaf.. mkt ha hänt och mkt ha man gjort (A) Tack alla som deltagit i den <3

Av Aspegren - 7 november 2009 23:04

Kollar på filmen på fyran..

Helt sinnessjuk film :S fast bra.. men sjuk !! Det finns säkert folk runt omkring alla som vill förstöra ngns liv !! Att man vill att de inte ska ha de så bra som de har det.. Eller att de har lyckats bilda ett FÖR bra liv så andra är avundsjuka.. Tkr det e hemskt att det finna sånna människor här i världen !!

Men filmen verkar bra, den är 30min kvar och jag vet fortf inte hur den ska sluta.. Ibland kand et vara lätt att veta hur en film ska sluta :) I denna filmen håller jag bara tummarna och hoppas på att den slutar ungefär som jag tkr ;)


Sen bli de sängen, sova länge imon och sen hjälpa T på ett dagis och passa 18 barn i 3h :) Det är skojskoj tkr jag !!

Av Aspegren - 7 november 2009 10:32

Inga ord kan förklara den speciella kvällen som var hos A igå (A) Maskeraden va super.. sällskapet är dunder trevligt och roligare kan man ABSOLUT inte ha till gitarr hero ;)

Kvällen började med att fixa sig, och maten :P Skulle ta med mig pasta sallad :) Sen hämtade jag en del av folket så bilen blev full :) Åkte till A soom va så gullig i sin Mimmi Pigg utstyrsel <3 Alla var fint utklädda :) Och kvällen började lika bra som den slutade (A)


Idag bli de lite plugg..  och sen träning ! Kanske till Asarum ikväll, lr så bli det ett glas vin hemma till maten <3 :)

Av Aspegren - 6 november 2009 17:15

Jag e i full gång, fixat min del till festen.. nu fixar jag mig själv..
Huvudet e i storm (så mkt det kan) för smink, kläder och att man ska se ut som en djävul ;) Snacka att man måste mixa lite från garderoben och överdriva sminket lite !! PÅ en maskerad kan jag ju inte se ut som jag brukar xD !!

Kvällen kmr bli SUPER.. Jag bara vet det (A)

Så måste fortsätta fixa mig.. ska snart hämta D&A för att sedan köra in till stan :) Och festen kan börja när vi har kommit.. (som den lär göra när L.H kmr ) Hon och jag i flummigt tillstånd (ändå nyktra) vi e bara för flummiga :)

Ha en super helg :) För det kmr jag ha<3 

Ovido - Quiz & Flashcards