My Life Now

Alla inlägg under september 2010

Av Aspegren - 6 september 2010 17:15

      Sitter pecis och äter ananas, köpt på Safeway och den är färsk och skivad :) Gott e de och så slipper jag kladda med att skära upp den :P Kom precis hem från stranden på mig lediga dag, träffade Annalie där me hennes två värdbarn :) Imorse tränade jag och sen så tänkte jag "Jag åker till stranden, vädret e varmt, inga moln på himlen och bara en tid att passa ikväll när jag ska på middag me Anna". Alla som känner mig vet att jag inte smörjer in mig för jag tkr de e lite onödigt och om jag gör de använder jag typ faktor5 lr ngt xD ! Så jag ha ungefär varit på stranden i 4h kanske.. mitt under solen och nu när jag kom hem märkte jag hu röd jag va :O Upps, de e sånt som händer när man är 2000m närmare solen och inte lika mkt skyddar en :P Kanske ska börja använda solfaktor, lr va tyks?


Annars har helgen varit bra :) Jobbat fredagkväll, lördag- och söndagfm :P På kvällarna har jag varit me Anna&Annalie som bor hyfsat nära mig :) I Lördags hyrde vi en film och köpte thaimat (åt typ 1/3, fan va mkt mat man får xD Men jag är ju i USA), så kollade på "When in Rome" En väldigt bra film, tkr den e sevärd när den kmr till Sverige om den inte redan är där lr om den kmr :P Igår så va vi på bio i Reno :) Kolade på Vampires Sucks, en bra film me mkt av parodi på twilight filmerna :P



En bild från stranden i Incline Beach :) De flesta dagarna ser ut som denna, solen skiner, lite/inga moln på himlen.. Dock är vattnet kallt "/



Åt lite mat innan bion började :) Så detta är tjejerna jag pratar om, Annalie & Anna :)


MåBäst <3

Av Aspegren - 3 september 2010 09:00

Idag har jag varit hos familjen i en vecka :) Vilket känns bra, tiden har gått fort och jag trivs! De e lite svårt att komma in i vardagen direkt, men de ha löst sig bra tkr jag :) Det händer lite olika saker varje dag, och jag jobbar lite olika så vet inte riktigt hur mitt schema ser ut än... Men de löser sig ! Just nu känns allting bra och barnen var snälla igår :) Min första riktiga jobbedag höll jag nog på att börja lipa 5ggr på mindre än 2h, för att barnen testade mig "/ Dock visste man att de skulle hända, men de e enda svårt me alla förändringar som sker samtidigt :P ! Men K blev inte så glad på dom, så igå skötte dom sig super bra :) Om varje dag är som igå, så kmr jag stormtrivas om ett tag :) Men alla kan ha negativa dagar, barnen som jag xD !


Ondag och Torsdag kväll så har jag varit me Anna :) En annan AuPair
här i området som är svensk :) Super trevligt att ha ngn att prata me
om hur de känns och bara kunna babbla på svenska utan att behöva staka sig fram för du inte hittar rätt ord "/ !!

Engelskan har väl redan blivit bättre, men ändå inte tillräckligt tkr jag xD!!


Och även om jag va beredd på att de kan kännas annorlunda och konstigt i början.. så vet man aldrig hur de känns förrän man kmr hit ! Man gråter lite hela tiden i början, just nu sitter jag & skrattar åt mig själv för att tårarna har kommit så ofta xD ! Igår pratade jag me paps, sa att jag verkligen trivdes här och samtidigt lipade jag :P Hans kommentar var, "jaha... så du trivs !" Ibland kanske de inte låter som de :O xD !


MåBäst<3

Ovido - Quiz & Flashcards