My Life Now

Alla inlägg under maj 2010

Av Aspegren - 18 maj 2010 11:19

Imorse blev de lite koll inför grejerna till Balen :) Testade halsband, hittade öronhängen och borde nog test gå skorna snart !! Lite högre än normalt för mig, men de fixar sig nog! Ikväll bli de dansövning och vett&etikett inför Balen, skojigt de låter !! Man känner att allt börjar närma sig :) En del fix me lastbilen oxå :P Lakan, ballonger och björkar ska fixas :) Åhh, längtar såå <3


ProgB prov idag, håll tummarna :) !!

MåBäst <3

Av Aspegren - 17 maj 2010 16:44

Hade mitt muntliga i FyB idag :) De gick bra.. Pratade om galaxer och som tur behövde jag bara göra det för min klass och inte 2 andra oxå :P Sen ringde jag och pratade lite me CC, haft en del familjen som försvinner efter ngr dagar.. Känns så tråkigt när man inte hinner prata me dom "/ Men snart dyker nog en ny familj upp :)

Så eftersom jag egentligen inte hade ngt lektion efter 10 så blev det en lunch me Viktoria :) Pratade lite och bestämde middag för vi ska kolla på eurovision :) Sen blev de tbx till skolan, jag hade lite självdisciplin och pluggade progB (prov imon, och det bådar inte gott !! ) Nu sitter jag med Ke-böckerna igen, men endast ett kapitel kvar att sammanfatta :) Om man få skryta me dig själv så e jag duktig ibland :) Men helsike va jag längtar till Studenten, det som ger mig energi till den sista spurten <3


MåBäst <3

Av Aspegren - 16 maj 2010 19:46

Efter en underbar vecka med L i Turkiet <3 Solen sken, 30grader kl 20 på kvällarna :) Snacka om att frysa när man kommer hem till kalla Sverige ! Gick ut för en promenad, klädslen blev underställ, mjukiskläder, halsduk, mössa och vantar xD ! Det va ju KALLT :'( !!

Haft en promenad med M och plugga KeB hela dagen! Fast snacka om lycklig när det bara är 6 grejer kvar i skolan, på 3veckor :D Här kmr jag studenten <3 Bara öva inför en muntlig redovisning i FyB, sen bli de slapp och sov :)


MåBäst <3

P.s Du kan börja känna dig osäker i Sverige igen bror ;)

Av Aspegren - 7 maj 2010 21:27

Okey, dock ett prov imorse !! men de va färdigt på 1h och sen va de lite fix me skolarbeten som skulle med till Turkiet :P Även på semestern måste man plugga, men man slipper iaf vara i skolan osv :) Utan plugga på stranden <3 Det är effektivt och super trevligt :)

Väl hemma blev det lite fika hos momo&mofa och sen hem för att packa de sista :) Beställde även resa till Gbg den 12 juni, då det är återträff för UF -10 (A) Super kul de ska bli :) Vid 17 blev de till M me gamla gänget :) Vi traskade till after work på Rökeriet och det blev en trevlig fredags lunch :D Så härligt sällskap så vi stannade lite hos M innan jag stack hem och de stack till P !! Det måste göras om :)

Glad att väskan gick igen, när jag väl ställde den på vågen så vägde den precis 15kg :O Woopsi !! Så jag bytte parfym, la över lite i handväskan och nu har det fixat sig :) Kl.2 kmr bilen som gör mig&L till Kastrup :) Härligt !! Kanske ngt litet inlägg i Turkiet, måste kolla mig mail eftersom jag håller på att matchas med familjer i USA :) Men min gulliga V kollar min profil och uppdaterar mig om det händer ngt <3 Tack bejbíe (A)


MåBäst i Sverige <3 Turkiet/Alanya.. här kmr jag :D

Av Aspegren - 6 maj 2010 21:29

Nästan packat klar :) imorgon kväll åker jag&L mot Kastrup och planet går mot Turkiet lördag morgon :) Så då bli de sol&bad&träning :) Men imon bli de samhällsprov och sen måste jag nog skriva lite progB "/ Men de bli nog fin fint :)


Igå var det sista träningen ever med gympabarnen :( Tråkigt.. kmr sakna dom !! Så härliga barn som ger en glädje och upplevelser man aldrig glömmer <3 Som tur är kmr jag ju träffa V&T igen :) Underbara tjejer som jag är ledare me :) Jag behöver ju fortfarande en revansch mot Ville :) Gustav (T) och jag kämpar som bara den !!


MåBäst<3

Av Aspegren - 4 maj 2010 10:49

Igår hade jag sista träningen med måndagsbarnen på gympan "/ Sorligt, sånna härliga tjejer som man måste lämna !! Men det har varit en fantastisk upplevelse att träna dom och se hur de utvecklats på de 4 terminerna jag varit där :) Översvämmades av massa kramar.. kmr sakna dom :( !!


Men även det roliga.. Det närmar sig Turkiet !! Resväskan ligger framme och håller på att packas :) Igå testade jag kläder för att kunna bestämma mig vad som skulle me :P Åker på lördag morgon, så skönt ska det bli :) Annars är det bara 4 seriösa veckor kvar i skolan och 7 saker att göra :) Det e inte värst mkt och jag längtar efter studenten :) Både balklänningen och studentklänningen hänger i garderoben och väntar på den rätta dagen <3


Ha de Bäst <3

Av Aspegren - 1 maj 2010 21:48

Igår va de en trevlig kväll me V :) Vi grillade kycklingspett och fixade hemgjorda klyftpotatis <3 Det blev super gott :) Fixade egen sås oxå, mäster kocken nr 1 (lr inte xD ) Dock kom jag på att vi glömde vitlösbrödet "/ V, du kunde ju påminnt mig :P !! Med mkt kortspelande och film, så körde jag hem henne och sen kröp jag ner i sängen :) Alltid härligt att sova (A)

Idag ha de vatt slapp, mkt tv, lite spel och sen cyklade jag till momo&mofa för att laga lite kläder :) Bättre än att köpa nya iaf !! Vid 5 började jag fixa pizzan för M kom vid 6 och vi skulle äta :) Trevligt värre, för de va ett tack sen sist "/
Efter pizzan kollade vi på Avatar (en bra film, måste ses) !! Även idag blev de kortspel och nu sitter M och leker med kameran :) Vi börjar nog bli trötta :P Men det har varit två härliga dagar och imon bli ännu en bra dag :)


MåBäst&SovGott <3

Ovido - Quiz & Flashcards