My Life Now

Alla inlägg den 23 maj 2010

Av Aspegren - 23 maj 2010 19:46

I Lördags morse bar det av till Gbg :) Hämtade bror i Halmstad och det blev frulle och vatten hela vägen upp.. Va ju tvungen att ladda och lyssna på papsen så man inte svimmar :O Väl i Gbg, så checkade vi in på Åby's camping och bytte om :) Då känner man att det börjar närma sig (A) Kändes hyfsat bra :)

GT, som annordnar detta hade satt in bussar från Åby till starten (som väldigt många nappade på).. Så köbildning blev det och 1h kö xD Men med vattenflaskan i handen och en tröja över huvudet så klarade vi oss.. Självklart var det super fint väder, inte ett moln och vid starten så sa de att de va 30grader :O hoppsan som de kan bli!!

Hämtade nummerlappar, åt och undvek solen så mkt som möjligt.. Eftersom jag skulle springa under den i minst 2h och 30min !! När det närmade sig blev man lite nervös och började fundera på hu långt de egentligen är !! En halvmara är ju en del.. men om man har gett sig in på ngt, så få man ju klara det oxå :) Men efter att pappa har predikat för mig MÅNGA ggr, så var jag beredd på smärta i kroppen efter 15km !! Men efter 10km blev jag trampad på tån och trodde den skulle blöda helvete (Jag blev inte glad just då) Men efteråt har jag kommit fram till att de va hennes förtjänst att jag inte kände smärtan i resten av kroppen :P Utan bara en tå som gör ont !

Så i denna dundervärme, mkt dricka och alla som hejade jämte banan :) Adam som jag inte såg :P Men tanken räknas ! Så kom jag imål på 2h och 24min :D E nöjd, eftersom jag trodde de skulle ta över 2h och 30min xD !! Så med medalj, kexchocklad och en banan var jag i mål :) Självklart köpte jag även en tröja <3 Måste ju ha bevis ;) Kollade på varvets hemsida och hade tydligen en placering på 7840 av damerna, vet inte hur många som var tjejer.. Men med tanke på att 71 597 var anmälda till loppet :P


MåBäst <3


Ovido - Quiz & Flashcards