My Life Now

Alla inlägg under december 2009

Av Aspegren - 13 december 2009 12:39

En super härlig helg :) studentfest fredag, firade L igå (A) och idag bli de lussebullar bakdag :) ska oxå kolla på lucia i kyrkan !! De kmr säkert bli jätte fint.. säkert lite ShA-plugg me !! sista provet nästa vecka :S men de ha inte vatt så mkt denna terminen !! tvåan va ju hemsk, säkert många i klassen som håller med mig ;)

Lussekatterna ska in i ugnen nu !! sen bli de fika.. så få väl ut och gå senare idag :P Ha de bäst <3

Av Aspegren - 12 december 2009 15:54

Igå va de härligt, grymt och värsta askalaset på Harrys ;) Så jädra härligt :) Många kompisar där, många man inte träffat på länge ! Gittigt :D

Härligt när man kan vakna dagen efter och ändå må bra och veta att gårdagen va lyckad och inga fel gjordes :P Så därför bestämde jag mig för att träna idag, lite extra mkt kanske ! Så springkläder på och ut med dig xD !! Jag e förvånad att de e benen som klagar efter rundan och inte fötterna efter gårdagens dans på golvet (i högklackat)
Men de e skönt att jag ha tagit mig en bit på vägen när de gäller springet ! okey att inte min/km ha minskat "/ men jag kan ju iaf springa långt ;) Rundan idag va 12km ifrån ett halvmara.. vilket betyder att jag nog få börja träna lite mer nu!! För jag ska klara det, de ha jag bestämt mig för :)

Middag snart, hockey ikväll och sen fira L!! :) skojig kväll!!

Av Aspegren - 11 december 2009 19:07

Fredag, härligt !! HELG :D och idag e de studentfest <3
Trevligt trevligt.. :) Nyss ätit middag, ska börja fixa mig nu !! L är här :P Vi ska åka in till stan senare för att träffa resten av folket och sen ha party ;)

Rock-tema på festen ikväll ;) så håliga jeans, svart nagellack, nitskärp och en snygg tunika !! Fint det kmr bli och kvällen kmr bli skojig (A)

Imon bli de kanske hockey :) vi få se !!

Av Aspegren - 9 december 2009 21:51

Egentligen en helt vanlig onsdag.. men kanske ändå inte :P Sovmorgon istället för matte, härligt !! Svenska, som ändå va helt okey :) Sen föreläsning.. haha.. den kunde varit bättre, men en föreläsare som står på samma ställe i 30min och endast kollar på sin powerpoint.. hmm.. lite mer inlevelse kunde funnits !! Lr va säger vi L?? Jag brukar inte va negativ, men alla e inte gjorde för att prata till stor grupp "/ Jag e en av de personerna, fast jag väljer att itne göra det heller (om inte skolarbete kräver det)

En jobbade vi med projektet, idag gck de bra.. och vi kom framåt (A) Härligt, härligt!! Sen va de skojigt att laga mat i ett annat kök, så de gör inget P :) Så medan min ängel pluggade, lagade jag mat till mig, P och D <3 Hoppas de tyckte att maten lagade bra och inte bara sa de för att va snälla xD

Tack för en underbar pratstund och dag <3 Alltid lika roligt att prata/umgås med dig ;) Love You Bejbíe <3 Dig oxå D, fast på ett vänskapligt sätt ;)

Nu ska JOhn Blund ta hand om min sömn, så sov gott världen <3

Av Aspegren - 7 december 2009 22:08

Idag gick dejten hyfsat xD !! pluggade ett tag.. och våra snälla lärare gav oss FyB-lektionen till att plugga MaD :) Så fyB-provet e framflyttat till v.3 :P *vi jublar* Det e helt underbart <3 Vilket betyder att efter imon så ha jag bara sh-prov sista dagen.. men de e helt okey :P Så fixa lite med julklappar, umgås med kompisar och bara kunna ta de lugnt och träna och komma in i julen <3 älskar det bara <3
Nyår iår e planerat och det kmr bli super :) Hoppas vi får pricken över i:et iår (A) iofs så klarar vi oss nog utan pricken, men jag tror alla tvivlar på om det funkar.. Ungefär som att Karl-Oskar e inget utan Kristina ;)

En helt okey måndag, tack vara flyttning av provet så bli de en stjränstämpel på denna dagen :)

Av Aspegren - 6 december 2009 21:21

Den staden älskar jag ;) Var där i helgen och shoppade, kollade på julmarknaden på Liseberg och bara njöt <3 En underbar stad :) Lika underbar som London i min värld iaf <3
Så nu ha jag köpt alla julklappar som skulle och idag ha ja t.o.m slagit in två stycken (A) de e så härligt, julstämning och finfint <3 (iaf när jag göra de :P) Så en underbar helg trots en del MaD plugg.. men det ha vatt helt oket xD !! Som vi i klassen säger, Vi dejtar våra böcker (förra veckan var det Mr Kemi, denna veckan och ngr dagar till e de dejt med Mr MaD ;) de hjälper en totalt och lär mig allt de kan!! )
Hoppas att alla andra ha haft en underbar helg <3 nana sött :)

Av Aspegren - 4 december 2009 15:55

Trevligt med helg, okej att det finns bättre helger än denna.. Men såklart händer det positiva saker denna helg oxå :)
Ikväll ska jag basta med mina underbara kompisar :) Ta ngr i sjön och sen springa tbx till bastun och krama de varma kompisarna som e lite fega och inte våga doppa sig :) Men de får en kall kram av mig iaf !! <3
Imon bli de upp tidigt då jag ska till Gbg :) Love that city <3 Ska på lisebergs julmarknad (A) Sen ska jag såklart shoppa i nordstan och investera lite julklappar, kanske en klänning till mig själv och förmodligen lite till Lindvallen :)
Det negativa e att jag måste plugga maD "/ Men der får jag göra i bilen och hos bror om vi stannar och sover där !! Hela söndagen bli förmodligen plugg!! Jag måste fatta detta :) och det kmr jag så att göra efter denna helgen (för provet e på tisdag, så e såå illa tvungen xD)
På söndag ska jag träffa M oxå, min lilla gumma i skogen :P bland vildsvin och grenar xD Men jag ta med mig morotskaka så tror jag hon släpper in mig från kylan :)

Älskar mina vänner <2 & i helgen e de 2:a advent <3

Av Aspegren - 3 december 2009 18:11

Ja, om man går i skolan så gör man !
Idag va de KeB-prov, har pluggat som e nörd.. men de e ju vad jag e när de gäller skolan xD Jag ha ett privatliv och en massa fritid ändå :P

Men när jag kom hem idag så blev de MaD-pluggning.. ha nationellt prov på tisdag "/ Dock gick inget bra idag.. har vänt allt så de e tvärtom, jag tänker baklänges och inget blir som de ska !! GAAHHHH, inte skoj.. och man bli inte glad !! Iofs så e de ett miniproblem, men för mig e detta jobbigt då Np-provet avgör om jag få VG/MVG i slutbetyg !!
men men.. nu ska jag iväg.. ska nog bli skoj skoj att få en pratstund :) Så man verkligen visar att man har ngt annat att göra än skolan xD!!

Älskar Er Mina Vänner <3

Ovido - Quiz & Flashcards