My Life Now

Alla inlägg under maj 2013

Av Aspegren - 7 maj 2013 09:07

Helgen bara sprang förbi! I lördags blev det promenad och grillning i hälsoparken med lite IL och DIS folk :) Det kom även lite andra studenter som skulle capsa så vi joinade dom och hade trevligt :) Vid 21 var jag tvungen att bege mig för skulle börja jobba kl 22 på Centrum! Även om det kan vara lite tråkigt att sticka mitt ifrån skön grillning så är det roligt att åka till jobbet :) Och det är roligt att göra något med folk innan jobbet också så jag inte bara sitter hemma innanjag börjar :) Så en Win-Win måste jag säga! 


Igår så var det fullrulle med skola, möte för att få info till en rapport och möte med styrelsen! Packat och fixat i lgh för idag åker jag hem :) Tyvärr så åkte ju brodern iväg till USA igår, men hade massa obligatoriskt i skolan så fick prata med honom i telefon istället och önska lycka till :) 
Fast nu beger jag mig mest hemåt för min amerikanske "farmor och farfar" kommer på besök :) Ska bli riktigt roligt men även lite nervöst, eftersom de aldrig varit i Sverige tidigare! Men tror/hoppas de kommer gilla det, så jag ska bara njuta av tiden tillsammans med dom :)  Sen lite tid med mamma, pappa, mormor och morfar är ju aldrig fel eftersom jag nästan aldrig är hemma :) Men kvalitetstid blir ju bättre om det inte sker så ofta xD


MåBäst<3

Av Aspegren - 3 maj 2013 21:29

Dagen sprang iväg, vatt i skolan (som vanligt) xD Men satt ute och pluggade för det var så fint väder :) Sen blev det en långpromenad för att rensa hjärnan och sedan vidare till Karlssons för Quiz :) Som det oftast är på fredagarna :)! 


Hem och åt och kollat på lite serier, för nu blir det jobb på Sliver :) Syns ute! 


MåBäst<3

Av Aspegren - 2 maj 2013 16:47

 


En blick säger mer än tusen ord, men just nu säger en bild mer än 1000 ord <3

Min käraste bror åker snart till USA och ska jobba som AuPair! Vilket känns helt ofattbart och när han berättade det för mig blev jag hyfsat chokad! Men med eftertanke som vet jag att han kommer klara det grymt bra och ge barnen han ska ta hand om massa kärlek! Kan inte förstå att det var 3år sedan jag snart åkte själv och utan den resan hade jag inte varit den jag är idag! 
Jag hoppas min bror får ett mycket bättre år än mig och ta vara på allt som händer :) Erfarenheten är så betydande i längden och alla som varit AuPairer säger att man förändras som person :) 


Kollaget visar bara bilder från de senaste 5 åren, minnen och upplevelser som får mig att tänka på allt vi gjort ihop :) Kommer besöka dit i Boston så äger vi staden ! Lycka till, det kommer gå super <3 

Ovido - Quiz & Flashcards