My Life Now

Alla inlägg den 7 maj 2012

Av Aspegren - 7 maj 2012 21:12

Hockey på TV4, vi slog vad om hur många mål som skulle göras av Sverige :D jag röstade på 8st och Emmy&Helena röstade tillsammans på 5st mål :P jag trodde nästan det skulle bli 8 mål i första perioden xD men nu har Sverige lagt av lite... De känner väl att det inte är någon mening att anstränga sig för de borde väl vinna den här matchen ;)

Av Aspegren - 7 maj 2012 18:38

Måndag igen.. helgerna går alltid så fort !
Hänt mycket denna helgen :) Så känns som den bara sprungit iväg..?!?!?


Jobbade på O'learys i fredags och på 8 Glas i lördags :) Sen i söndags var det pesonalmöte och byte av lokal uppe i Dalvik :P Hjälpte till lite genom att sätta ihop en hylla med Andreas och Christian, tillslut lyckades vi xD !

---

Mellan allt jobb försökte jag få in lite plugg, gick  väl sådär men blev lite gjort i alla fall :) Har ett seminarium på torsdag där vi ska förklara vilka förbättringar vårt "företag" har och hur vi vill arbeta med det ! Känns väl sådär xD men ska nog gå bra :P eller !?!?

---

Efter mötet i söndags så cyklade jag, Emmy och Helena till "andra" sidan Munksjön och grillade :) (A) Riktigt mysigt, var varmt så länge solen sken :P Fast var några moln på himlen så blev lite kallt på slutet :( Avslutade helgen med att baka chokladbollar och kolla på "Leap Year", gullig film men uppskattades inte av alla i sällskapet ;) Eller kanske ska skriva att jag tyckte den var gullig men inte Emmy och Helena xD !

---

Dagen har bestått av matte, handlat, löprunda, matte, matte, matte, och ett överraskande skypesamtal från Vicki på andra sidan Atlanten :) <3 tar ju bara 2månader mellan gångerna :P Vi borde väl lära oss snart... eller ;) ??


MåBäst<3

Ovido - Quiz & Flashcards