My Life Now

Alla inlägg den 17 mars 2012

Av Aspegren - 17 mars 2012 11:58

I torsdags var det sista lektionen i Datorverktyg, en av de mest relevanta laborationerna vi har haft på dessa 8v !! Föreläsaren var duktig, dock blir det grymt kvavt i en datorsal med 30 elever :(  Efter lektionen satt jag och Emmy kvar och pluggade till kl 16 för att sedan möta upp Helena och cykla till Pizzerian Prima och möta Emelie och Lisa :) Pizzerian säga vara den bästa i Jkpg och det kan jag nog hålla med om, riktigt god :) Fast Pinoccio (stavning?) är den bästa nära mig eftersom Prima ligger på andra sidan staden !

Vid halv 6 cyklade vi mot Elmia, med ett stopp på Ica pga Emelie och Lisa ;) De var ju tvungna att köpa lite dricka till matchen :P Väl på Elmia så började allt folk droppa in, härlig stämning och en grym match :) Blev fotade av Jnytt och är med på en av vimmelbilderna :) 1:a perioden så ägde verkligen FBK och HV var inte värda att vinna "/ Fast 2:a, 3:e och 4:e (förlängning) perioden så var HV grymma, tog igen de två målen de låg under och kvitterad :)


http://jnytt.se/bildspel/2806

(vet inte om det går att klicka på länken direkt)

---

Igår så var det plugg hela dagen för min del !! Känns bättre och bättre, tur är väl det annars hade jag blivit lite orolig :O "/ ?! Bakade ett bröd som jag aldrig gjort innan, men det var grymt gott och enkelt att göra :) Kanske för att Helena var här och var "köksmaskinen" som receptet tyckte kunde vara bra att ha när man bakade detta morotsbörd :P Blev lite slapp framför tv (med Gossip Girl såklart :P) och sen var jag tvungen att börja med middagen för at hinna äta innan jag skulle börja jobba kl 22 :) En riktigt härlig kväll hade jag :)


MåBäst<3

Ovido - Quiz & Flashcards