My Life Now

Alla inlägg den 30 mars 2012

Av Aspegren - 30 mars 2012 15:32

Istället för att skriva värsta uppsatsen om ALLT som har hänt de sista tre veckorna så blir det en kort sammanfattning !!


22:e Mars försökte jag fira min födelsedag mitt i allt tentaplugg ! Fick tårta, kort på posten, lunch i solen och blev bjuden på middag :) Kunde inte blivit bättre med tanke på allt pluggande !! Fick även ett Monopolspel av Helena, Emelie, Emmy och Lisa två dagar senare (A)

24:e Mars kändes som tre dagar xD Det var en tentadag som ledde till skrivkramp och en stressnivå på 13 av 10 pga för lite tid ! En relax/soldag efter tentan i hälsoparken med halva klassen och bak till brunchen jag hade den 25:e :) Och en FESTDAG som var lördagkvällen och kvällen blev nice :) Pga sommartid så tappades en timme sömn bort och det blev ingen pigg söndag med 4h sömn efter en dag som kändes som tre :) Hoppas ni förstår känslan ;) !!

Den 25:e så blev det brunch med Emelie, Helena, Lisa, Sandra och Jossan som passade väldigt bra med tanke på festen dagen innan :) Slappsöndagen kunde inte ha blivit bättre :)

---

Denna veckan har mest varit att lära sig de nya kurserna och vara på massa jobbintervjuer för sommarjobb :) Tror att allting har klarnat upp nu och sommaren är nästan fixad :)

Jag ska även ligga uppe på JTH's hemsida och så man kan läsa om hur det är att studera på JTH och bo i Jönköping :) Är även 4st andra som bloggar med länk på JTH's hemsida :)

---

I kväll kommer Emelie hit så blir det lite middag innan jag ska börja jobba vi 21 :) Jobbade inte förra helgen eftersom tentan skrevs då och tentafest på kvällen! Så saknar det, så ska bli roligt att jobba ikväll :)


MåBäst<3

Ovido - Quiz & Flashcards