My Life Now

Alla inlägg under maj 2012

Av Aspegren - 20 maj 2012 14:53

Jobbet i fredags gick bra och igår vaknade jag, åt frukost hos Helena (nytt smeknamn : Buhren) och sen pluggade vi till 12, lunch på Kaffe Paus och fadderutbildning för alla "vanliga" faddrar 13-17 :) Gick bra, de pratade om alkohol och lite allmän och viktig info till insparken :) Dock var alkoholföreläsningen kanske 1h för lång, för på slutet var alla grymt trötta pga dålig luft i lokalen "/ lite synd :( !! Efter utbildningen bar det av till Buhren igen för matte och middag och matte :) Belönade oss med att kolla på 21 Jump Street på kvällen :) Cyklade hem vid 22 och insåg att det är ju lördag när jag hörde allt folk, all musik och insåg att det var massa förfester :P Det har vi inte tid med i en tentaperiod, men på LÖRDAG smäller det :D !!

---

Idag så har jag "redan" hunnit plugga i 3h, sprungit och gett nyckeln till Joel som ska bo i min lägenhet i sommar ! Lite nervöst må jag säga, men hoppas att nerverna lägger sig snart :) Alltid nervöst när man ska låna/hyra ut något som är en eget :P

---

Nu ska jag ha skypedate med Emmy och Emelie :P Lite tentadiskussion över internet ;) alltid mysigt (A)

Så hoppas jag lär mig något nytt :) Annars vill jag bara dela med mig av DMP's hemsida till Insparken 2012 som är riktigt nice :) Check it out ;)


MåBäst<3

Av Aspegren - 18 maj 2012 19:47






Fikan med Nelly var riktigt trevlig och det blev lite mer än en fika, för hade hela plötsigt en sleep-over med henne efter att hon fick en spontana kvällshändelse ;) Varnade henne med att jag skulle upp vid halv 8 på morgonen för att åka till en kompis och tentaplugga ;) Så när jag gick upp och fixade mig låg hon kvar i sängen och sov, jag är VÄLDIGT glad över att sånt inte händer oftare :) Sleep-overs är toppen, MEN om den ena ligger kvar i sängen när jag vet att jag måste upp ! Det var inte det roligaste :(

---

Tentaplugget hos Emelie gick bra, matten går mot sitt slut så jag kan börja repetera inför tentan och för att vi skule få lite extra energi så blev det frukt till mellanmål efter en smarrig lasagne som Emelie lagade :) Cyklade hem vid kl16 för att vila lite inför kvällens arbete :) Nelly hade slängt in extra-nyckeln i brevinkastet och diskat upp lite disk åt mig :) Så underbar kompis jag har <3




Nu ska jag fixa mig och kolla åp början av Let's Dance innan det bär av till BlackJack-bordet ;) och Imorgon blir det fadderutbildning för oss faddrar till Insparken 2012 :) Riktigt pepp, nu är det ju bara 2veckor plus sommarlovet kvar och sen INSPARK <3


MåBäst<3



Av Aspegren - 17 maj 2012 14:20

Jobbet igår gick bra :) Blev hastigt flyttad till Karlssons för det var avslutning för Club Caj, men det var att göra och mycket folk :) Riktigt trevlig :) Hade även en fin bild av födelsedagsbarnet när hon dricker vin ur bag-in-boxen :O Hon verkade ha en bra kväll med utgång på kåren :) 

---

Idag har jag pluggat sedan jag vaknade och snart blir det lunch på Kaffe Paus och sedan fika med Nelly :) Hon har inte varit i min lägenhet än, så på tiden att hon få komma och hälsa på och inte bara ta en fika på stan och sen åka hem igen utan att gå till lägenheten ;)


Dagens uttryck: "Jag kände inte för att ombomullera mig!"


MåBäst<3

Av Aspegren - 16 maj 2012 21:18

Idag är det Helenas födelsedag :) En dag med matte idag också :) Gick hem och sov sen fixade jag mig för att ta mig till Helena och äta middag och efterrätt innan jobbet på Sliver ikväll :) Vid 18 så mötte jag helena för att gå ner till Kåren och ta en bild till välkomstbrevet för insparken 2012 som ska skickas till alla som har blivit intagna på IL :) Bästa bilden ever xD ! Men en bild är en bild, man blir aldrig bra ändå ;)



   

The Girls :) 


Middag var super god och efterrätten var riktigt nice :) Tjejen kan verkligen laga mat och baka <3


MåBäst<3


Av Aspegren - 15 maj 2012 17:44

Jag tror vi alla har påverkats av att det räknas matte dag ut och dag in ! Så med massa nya citat/uttryck som inte riktigt "make sense" har jag kommit fram till att dela dessa "roliga/knäppa" uttrycken med er :) Vet ju inte om ni tycker de är lika roliga som jag gör eller mina kompisar ;) Men kanske ni kan få ett skratt för dagen :)

---

Idag har vi haft sammanfattning av verksamhetsstrategin i 3h, vet inte om det var så givande men kändes som man kanske kunde urskilja vad läraren tycker är viktig till tentan :) Kan ju hoppas att det går vägen, med en vecka kvar att plugga till den !!

Sen blev det matte i 3h med 2h föreläsning och 1h övning ! Känns som vi får hjälp och att trådarna binds ihop snart och att hissen snart klarar av att gå hela vägen upp :P Med matten som tar 80% av tiden och en lärare som står och pratar om satser och lösningar kan det ibland när det inte går för oss spåra iväg med humorn xD ! Eller när vi varit en hel dag i skolan och energin inte riktig finns där för att konsentrera sig :P


Dagens uttryck:

- Har du sett min gravida mage, jag är i 5månaden!

- Vem hade du sex med på nyår och vem är pappan?

- Nej vi körde trekant, det var en massa satser och vi prövade massa lösningar! Så jag vet inte "/


Humorn ligger på topp, eller hur ;) ?


MåBäst<3

Av Aspegren - 13 maj 2012 13:13

...och inget regn än så länge ;)! Solen skiner och jag&Helena tog en promenad runt Munksjön för 2h sedan :) Lite blåsigt på andra sidan, men det var skönt att komma ut i solen :) Regnat nästan 4dagar i streck nu om inte mer "/ ! Det gillas inte :( !

---

Nu blir det lite seriöst plugg och sedan middag med Casandra ikväll :) Ska bli trevligt :) Hoppas bara att matten och Verksamhetsstrategin vill samarbeta med mig idag så jag kanske lär mig något nytt (A)

---

Annars har jag haft en bra/lugn helg, som har bestått av jobb, plugg och grill med vänner :)


MåBäst<3

Av Aspegren - 12 maj 2012 11:07

Igår så var det ännu en dag av regn, fast lite mer uppehåll och inte konstant hela dagen :) Skulle haft föreläsning igår kl 13 men den blev inställd pga att ett experiment gick fel :( Jnytt skrev om det direkt och alla studenter fick utrymmas !! Tror inte skolan varit så tom på länge faktiskt :P JTH var avstängd hela eftermiddagen och föreläsningen blev inställd.. Så jag, Emmy och Helena satte oss inne på JIBS och kände oss lite "nördiga" när vi satt och räknade matte med alla ekonomer :P 

---

På kvällen blev det grill hemma hos Emmy i KV/BV-planet ;) Engångsgrill och paraply så gick det att grilla med regnskurarna som kom då och då xD Super gott med Friscobröd och stekta pommes :) Hann se första halvan av första perioden i hockey, nu i efterhand är jag glad över det för resten var ju ingen höjdare verkar det som :( 

Jobbet gick sådär, men det var roligt :) Mycket folk på Velvet och olika liveband som spelade under kvällen :) 



 

Lisa i ny frisyr :) Riktigt snyggt ;) !!!! Burgarna blev super goda :) Engångsgrillar är den bästa varianten på grill (A)


Nu är det bagelsbakning, så nybakta bagels till frukost hos Buhre :) Mums <3


MåBäst<3

Av Aspegren - 10 maj 2012 17:03

Igår regnade det hela eftermiddagen och idag har det regnet till och från hela dagen :( Nu öser det verkligen ner !! Tur att Helena kommer hit idag och inte jag ska cykla till henne :P så slipper jag bli blöt xD !

Egotrippad.. jag.. nej då ;) Hoppas hon klarart äventyret hit så vi kan plugga lite matte och sedan ha mys framför Let's Dance :) Tycker det är bra att det är på torsdagar nu så hinner jag se hela och inte missa halva programmet när jag ska gå till jobbet :P


Idag har vi haft sista seminariumet om vårt "tält-företag" :) Kursen börjar närma sig slutet och tentaångesten kryper sig närmare... Kan vi inte hoppa över den för en gångs skull :D ?? Seminariumet gick bra sen cyklade jag hem i regnet :( Fast då regnade det inte så mycket som tur var :) Har kollat på gamla tentor, känns som man kan lära sig innebörden och förmodligen klara tentan på de 12dagar som är kvar :P Än så finns det hopp :) 

---

Denna helgen lär det inte hända så mycket, plugg, jobb, bagelsfrukost och förmodligen en grillkväll vid Munksjön om regnet drar sig vidare och solen tittar fram :)


MåBäst<3


Ovido - Quiz & Flashcards