My Life Now

Alla inlägg under mars 2012

Av Aspegren - 4 mars 2012 19:27

Helgen har det varit fullrulle :) Både skönt och lite jobbigt, men det är då man känner att man lever ! :)


Middagen på Jensens var super trevlig med trevligt sällskap :) Direkt efteråt så gick jag till Karlssons för jag skulle jobba, en rolig kväll med MASSA tyskar ! De började med att bara blänga på Black Jack bordet (det står precis vid ingången)och jag älsade på dom när det stod ca 10 st tyskar och diskuterade och pekade mot mig ! Det var då en av dom berättade att Black Jack är förbjudet i Tyskland, någon som visste det ??? :O

Så tillslut efter att ha diskuterat regler så började EN spela med 10st runt honom som sa när han skulle stanna eller ta ett kort :) Snacka om roligt och livligt ! Kvällen var riktigt nice :)

---

Igår så promenerade jag och Helena runt sjön, lite kallare än i fredags men det var skönt :) Och sedan begav vi oss till Lisa för att grilla ! Tyvärr så var det svårt att få igång grillen så vi stekte allt på spisen istället "/ ! Men den blev lika gott för det :) Jag har kommit på att det är endast när vi ska upp för backarna runt om Jkpg (Lisa bor i utkanten av Jkpg mot Bymarken) som jag ha andvändning av mina 7växlar på cykeln :) Tur att de kommer till användning någon gång i alla fall ! :D

Vi spelade kort och kollade på melodifestivalen, var tur att Top Cats gick vidare ! En skön låt på något sätt, lätt att hänga med i liksom :) Vid halv 9 var jag tvungen att bege mig neråt stan för ett jobbpass :) Men skönt att man kan vara med vännerna innan passen börjar, socialt och mysigt :) Tack Tack <3

---

Söndag = Slapp!! Tror jag varit utanför lägenheten i max 2h idag... Helena hämtade mig och så åkte vi till Rusta och sedan stannade vi på Max så jag kunde äta lunch :) Sen har vi bara tillbringat resten av dagen i soffan och kollat på Gossip xD ! Absolut en Lazy Sunday :) Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, kl är bara 8 men är hyfsat trött "/


MåBäst<3

Av Aspegren - 2 mars 2012 14:11

Idag så var vi i skolan och hade en lektion som jag lärde mig mycket på, även om den var mellan kl 8-10 :O =) Vilket betyder att läraren är bra, kan sitt ämne och är en duktig föreläsare :) !! När lektionen var slut så begav jag mig hemåt för att kämpa mig igenom mig Miljöbok vi måste läsa, har endast 50sidor kvar nu och ska läsa lite till strax.. Men den är så grymt seg =( Handlar om Välfärd utan tillväxt, hmm !?


Vid 12 kom Casandra hit, sprang runt sjön :) Vädret ute är så skönt ! 8grader och solen skiner :) VÅRKÄNSLOR <3 Nu blir det lite mer plugg och sen fixning för det blir middag på Jensens ikväll och sen jobb efter det :)


MåBäst<3

Av Aspegren - 1 mars 2012 16:44

Måste nog blir lite bättre på att skriva här, för det händer ju saker varje dag men har aldrig tid att sätta mig ner och skriva! Sorry !

Idag har jag hämtat min nya cykel på biltema :) Åkte till biltema i söndags och reseverade en RÖD cykel som skulle bli monterad så jag kunde cykla hem den när jag hämtade den :) Den var klar igår, men hann inte hämta den då för igår var det fullrulle med bara massa roliga saker jag gjorde :)
Imorse var det en konstig och förvirrande labb på datorverktygen som är ett av mina ämnen!! Läraren hade inte gått igenom det som krävdes för att klara av labben "/ och det är en vikarie som håller i lektionen och inte har så mycket kunskap tyvärr :( !!
---

Igår var det inte så mycket skola, bara den tråkiga föreläsningen med datorverktygsläraren som vi såg för tredje gången under dessa 5v xD ! Lektionen var klar vid 12 och då begav jag mig till stan för att träffa Filippa och ta en fika :) Lärde mig ett nytt lunchställe som finns i stan, riktigt gott och mysigt ! :)
kl 4 började jag jobba för blev extra inringd pga en sjukanmälan :) När mitt pass var slut kl 9 så ringde Otto, Filippa och Sara för att fråga om jag ville stanna kvar på Oleary's för en liten drink efter jobbet och kolla klart på fotbollen mellan Sverige - Kroatien :) Härligt att Sverige vann :)


MåBäst<3

Ovido - Quiz & Flashcards