My Life Now

Alla inlägg under december 2011

Av Aspegren - 5 december 2011 18:04

Helgen går alltid fort, fast denna helgen har jag hunnit med en del :)
I fredags kväll blev det besök hos emelie :) Innan jag och Helena hämtade emmy, Lisa och Jossan uppe på bymarken så åkte vi till stadsparken för att ta lite kort :)




Det blev fika med många sorters kakor, Idol där rätt person åkte ut (A) och sedan Singstar för fulla muggar för att störa emelies grannar men vi tror inte att budskapet gick fram :S Får nog göra om Kuppen en gång till :)


      

Kakor :) och lite fjantbilder på Lisa, Helena och Emmy



På lördagen så blev det plugg, och sen bak med Helena :) Jag bakade lussebullarna och Helena ansvarade för knäcket som jag inte alls kan med !! Men supergott blev det :) :) :) 


   



Idag så blev det skola från 10-14 med lunch på Kaffe Paus mellan 11-13 med emelie, emmy, lisa och helena :) xD Men jag tror att jag lärde mig något nytt iaf :) Och sen promenerade jag och Helena runt sjön därav den fina bilden :) Men det var hyfsat halt på många ställen, fast värt att få lite frisk luft :)


 


MåBäst<3


Av Aspegren - 2 december 2011 17:00

Hemma hos Hanna igår så pluggade vi kemi, riktigt duktia var vi :) Samtidigt som vi varvade med att baka lussebullar som skulle vara klara kl 17 när resten av tjejena kom :) Lussebullarna blev riktigt goda och då måste det ju påpekas att det var Hannas ca 2 gång hon baka det själv :P


Idag så har jag nästan bara suttit hemma... aa, mer roligt än så har det inte varit idag! Om man inte kallar plugg för roligt, fast jag har ju valt det själv :P Ämnerna är intressanta och jag är faktiskt förvånad över hur mycket jag har lärt mig på endast 4månader xD ! Jag har sprungit i trapporna mer än vanligt idag också, vilket endast händer de dagar jag tvättar :)

Iår har jag bestämt mig för att kolla på Julkalendern hela vägen !! Den heter Tjuvarnas Jul och vi kollade första avsnittet igår hos Hanna :) Kändes lite konstig i början, men jag tror den kan bli en bra julkalender för många barn :) Så kan ju hoppas att jag också kan roas :)


MåBäst<3

Av Aspegren - 1 december 2011 12:03

Vet inte varför jag inte skrivit, har inte blivit av bara vilket är en dålig anledning :(
Men nu ska jag försöka uppdatera bloggen hela december med allt julmys som jag ska försöka åstadkomma i all skola som innebär tentaplugg i 1,5v till !! För sen blir det Liseberg med Helena, Julshopping på A6 med mams och paps och sen hemåt färd för Jul i Mörrum <3




Den senaste veckan har det hänt en del :) Förra onsdagen hade vi vår superhjältefest som var för att tacka våra underbara faddrar som tog hand om oss de två första veckorna :)
      



I söndags var det 1:a Advent :) Därför tände jag min nya egna adventljusstake :)
Jag gick även till kyrkan för jag ville lyssna på Sofiakören, dom var duktiga men tyvärr så spelade dom inte så många julsånger :( Så ska gå dit när Lucia ska sjunga för då måste det ju bli julstämning :)




Skolan är i fullgång, det är 1,5v till tentorna och läraren ber oss att lära oss bokföra :O Vi tycker inte det är relevant, men om läraren vill att man ska lära sig det till tentan så är det bara lära sig det ! För annars klarar man ju inte tentan ! Men om han är ärlig så ska han tydligen göra den hyfsat lätt xD Kan man säga så :O ? Fast han är ju duktig på sitt ämne, så det han tycker är lätt tycker nog vi är svårt :P
Så det kan nog bli bra i slutändan :)


 


Nu ska jag snart till Hanna för plugg och julbak av lussebullar :) Man måste ju värva allt det tråkiga mot lite roligt (A)


MåBäst<3

Ovido - Quiz & Flashcards