My Life Now

Alla inlägg under mars 2010

Av Aspegren - 17 mars 2010 22:27

Glad, de e nog de bästa ordet just nu :)

Imorgon kmr kursen projektarbete att avslutas med en muntlig redovisning och en inlämnad projektrapport :) Känslan över att inte behöva fixa med det längre och lägga energi på de andra ämnerna känna fenomenalt (A) Den muntliga redov ska endast vara på 8min, så de e inte mkt var när vi delar upp de på tre personer :)


Annars har det varit studiebesök idag, vilket satt fint med filning på projektarbetet och betalning av en resa till Turkiet :) Så underbart att komma iväg och sola :) Längtar även dit, men först få jag längta till v13 och 14 :P Men man kan ändå inte dölja glädjen över ledighet <3


MåBäst&HaDeBäst

Av Aspegren - 16 mars 2010 22:03

Det har inte hänt så mkt på sistone.. som ja inte skrivit iaf xD Det e mest skolarbeten och träning som står i fokus just nu!

Såklart min födelsedag oxå :) Bakade chockladbollr idag, som det ska bjudas på på söndag :) Pratade även med min mormor som ska ta med sig en chocklad-rulltårta (A) När det närmar sig kalaset så ska jag baka en kladdkaka oxå :P Måste ju vara en tårta till kaffet och kakorna ;) Alla vet ju hur kalas går till :P


Nu ska jag sova, nana sött världen <3

Av Aspegren - 14 mars 2010 00:30

En dag med träning :) Skönt att få komma ut, solen sken idag oxå så det blev ännu härligare att komma ut <3 Just nu vill jag bara ha vår, 56dagar till Turkiet resan med L.A :) Sen ha jag skrivit rapporten, snart klar så e så glad över mig själv :) okey, nu ska jag ju inte skryta !!

Sen kom L.A, började kolla på en film och sen blev de middag me familjen Karlsson :) Kollat på finalen i Melodifestivalen, den var ju ändå helt okey :P Jag tyckte att Eric och Salem var bäst, dock gillar jag även låten som Anna sjöng :) Mina favvolåtar kom i topp iaf, men Anna vann över dem "/ Hoppas attd e går bra för henne i Norge iaf :)

Nu sitter L.A och flätar lite, hon ska öva till Turkiet.. Där jag kmr gå runt me flätor på dagen och lockigt snyggt hår på kvällen :) Helt underbart <3 Tur att ngn gillar att göra flätor (A)

Imon bli de en pluggsöndag, som vanligt !!


MåBäst&HaDeBäst <3

Av Aspegren - 12 mars 2010 20:28

Lite roligt ändå, en chans i livet !! Kommit fram att de e 5 hela dagar i huvudstaden.. och endast två dagar till utställningen :) Massa annat roligt som kmr att hända !!

Idag bli de bara slapp kväll, lite skriv blir det alltid :) Men kollar även på Let's Dance, så bra bakgrundmusik och underhållning <3 En trevlig & härlig helg kmr de att bli iaf :)


Ha de bäst, njut av livet som det är <3

Av Aspegren - 11 mars 2010 19:03

JappJapp, projekt utställning idag... Man bedömdes av en jury och prisutdelning ägde rum !! Vi hade inga höga förväntningar att de skuilla gå bra och trodde väldigt många skulle vara bättre ! Men överraskande kom vi 2:a i en av grupperna xD Chockande som de va, kunde jag inte ens skriva mitt namn efter utdelningen "/ Uscha.. men ändå roligt att projektet var bra, men chockerande !! Så nästa blir kanske Sthlm, igen :) Roligt att åka till Sthlm, men att berätta för en större jury om projektet kan ju bli ännu mer nervöst !!

Så tack för en underbar dag tjejer :) Vi gjorde tydligen bra ifrån oss ;)



Må Bäst&Ha de bäst <3

Av Aspegren - 10 mars 2010 22:17

Många bollar i luften, lr va e de man säger ??

De e mkt nu iaf, en del måsten, många skolarbeten, några bra att göra men såklart några roliga oxå! Även om man önskar att de borde vara fler roliga delar !! Idag var jag ledare, roligt me såå många barn på träningen :) Vi e poppis som ledare, trevligt att se att man uppskattas !! Mkt roliga saker me AuPair saken, bara lite tråkigt när de krockar med veckorna man har mest att göra i skolan. Men det kmr lösa sig i längden :)

Imon bli de en av slutdelarna på projektet, ska bli nervöst, spännande och jobbigt! Själv håller jag bara tummarna om att juryn ska gilla oss och ställa frågor vi kan svara på :) Jag hoppas på sömn inatt, så man kan vara pigg och stå upp hela dagen imon (A)


Må Bäst&Ha de bäst <3

Av Aspegren - 7 mars 2010 20:46

precis när jag tryckte på den där publicera-knappen, så kom jag på vad jag glömt skriva !! "/
Ha ju glömt nämna min lilla V :) En underbar tjej, som så snällt och vänligt gjorde mig sällskap i K-stad och var personligt stöd :) Hade vatt lite tråkigare annars, inte samma sak att sitta själv på ett möte och dessutom inte gå runt i staden och försöka hitta ngnstans att äta "/ !!

Tack så hjärtligt tjejen <3

Av Aspegren - 7 mars 2010 20:38

Efter en fullspäckad men underbar helg är jag trött !! Idag har jag varit i Kristianstad :) På AuPair-infomöte, trevligt var det! Fick göra en intervju och prata lite engelska!! Nervöst, att man inte hittar rätt ord osv.. men som sagt, man bli ju bara bättre desto fler dagar man är iväg !!

Nu e de bara ansökan som ska skrivas klart :) Sen blir jag godkänd av CC och jag börjar matchas med familjer (A) Det kmr bli en bra livserfarenhet :) ett jobb som man inte kan uppleva så många ggr i livet !! Den 10:e e de 3 månader till studenten <3 Hipp Hipp Hurra :) Sommaren har redan bärjat komma :)

Ett tips till de som vill bli AuPairer lr tänker tanken är att skaffa bra barnerfarenhet och tänk på att det är ett jobb ni ska ha i ett år ! Jag tyckte de va skänt att ha kollat igenom ansökan innan jag gick på infomötet, så man vet lite mer om vad de pratar om :) Att man läser lite på deras hemsida osv :) Förbereder sig! En bra vana :)


Nu ska jag sova, trött... "/ Skola imon, men de kan bli skoj :)

Må Bäst&Ha De Bäst <3

Ovido - Quiz & Flashcards