My Life Now

Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Aspegren - 7 mars 2010 20:46

precis när jag tryckte på den där publicera-knappen, så kom jag på vad jag glömt skriva !! "/
Ha ju glömt nämna min lilla V :) En underbar tjej, som så snällt och vänligt gjorde mig sällskap i K-stad och var personligt stöd :) Hade vatt lite tråkigare annars, inte samma sak att sitta själv på ett möte och dessutom inte gå runt i staden och försöka hitta ngnstans att äta "/ !!

Tack så hjärtligt tjejen <3

Av Aspegren - 7 mars 2010 20:38

Efter en fullspäckad men underbar helg är jag trött !! Idag har jag varit i Kristianstad :) På AuPair-infomöte, trevligt var det! Fick göra en intervju och prata lite engelska!! Nervöst, att man inte hittar rätt ord osv.. men som sagt, man bli ju bara bättre desto fler dagar man är iväg !!

Nu e de bara ansökan som ska skrivas klart :) Sen blir jag godkänd av CC och jag börjar matchas med familjer (A) Det kmr bli en bra livserfarenhet :) ett jobb som man inte kan uppleva så många ggr i livet !! Den 10:e e de 3 månader till studenten <3 Hipp Hipp Hurra :) Sommaren har redan bärjat komma :)

Ett tips till de som vill bli AuPairer lr tänker tanken är att skaffa bra barnerfarenhet och tänk på att det är ett jobb ni ska ha i ett år ! Jag tyckte de va skänt att ha kollat igenom ansökan innan jag gick på infomötet, så man vet lite mer om vad de pratar om :) Att man läser lite på deras hemsida osv :) Förbereder sig! En bra vana :)


Nu ska jag sova, trött... "/ Skola imon, men de kan bli skoj :)

Må Bäst&Ha De Bäst <3

Ovido - Quiz & Flashcards