My Life Now

Alla inlägg den 20 mars 2010

Av Aspegren - 20 mars 2010 20:23

Kollar på körslaget just nu :) skoj att de ha satt igång igen :) Men sen bli de nog film, själv eller inte.. pallar inte bry mig !! Men till gårdagen, en helt underbar dag :)

Efter skola blev de lunch me mams :) Senare på kvällen blev de middag hos V med T och mig som sällskap :) Tacopaj med sallad till huvudrätt, som var helt jävla god asså <3 Sen blev e maränger (om de stavas så xD ) och glass till efterrätt med Lets dance på Tv :P med trevlig sällskap och stimmiga som vi e, var lets dance jädrigt trevligt att kolla på !! Spec när Willy åkte ut, okey att han ha försökt och verkligen vill göra bra ifrån sig.. Men han va inte på samma nivå som Claudia och Mattias :P Så jag blev överlycklig när röstningen var över :D :D :D

Över till idag då de blev en tripp till krisitanstad me päronen :) Letade skor och att jag hittade ett par vårskor var bra, men att jag hittade ett par skor till balen som var DUNDER fina men inte i rätt storlek "/ Blää asså !!! That's life, jag hittar säkert ngr andra snart !!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan och bara slappa :)


Puss till världen, ha de bäst <3

Ovido - Quiz & Flashcards