My Life Now

Alla inlägg under april 2010

Av Aspegren - 14 april 2010 20:58

Riktigt skoj att de går bra me barnen på gympan :) Har uppvisning i helgen för alla som vill komma och barnen är alltid så duktiga :) Övade idag, sista gången innan förträningen på lördag !

Även svenskan ha gått bra (ha muntligt nationellt imon), så ska förbereda mig i pausen för Grey's anatomy :) Fortfarande en älskvärd serie <3 Och att jag har avsultat webbdesignen och projketet är över, så blir faktiskt dagarna roligare och man hinner med mer saker :)


Grymt roligt på gympan idag, V&T& jag ska göra en grym entré på söndag ;) Ingen kan slå vår idé xD Tack för en rolig em :)


MåBäst <3

Av Aspegren - 11 april 2010 20:58

En dag full me grey's anatomy :) Skönt att bara ligga i soffan och kolla på tv och ta de lungt :D Men vid  2 så stack jag&paps ut och sprang :P Det gick sådär "/ Tyckte att det kunde gått bättre !! Så få nog springa sträckan igen... Sen kom jag hem och satte mig i solen :) Vädret var helt underbart idag <3 Sol, dock lite vind xD

Sen ha jag bara slappat vid datorn, fick ett mail om ännu en match i USA :) Skoj skoj! Hoppas att familjen hör av sig, så jag få prata me dom och ställa frågor :P


MåBäst <3

Av Aspegren - 10 april 2010 23:36

Det är nog första och helst sista gången jag skriver det !! Inte för de va såå jätte hemskt, men att itta 7,5h på skolan en LÖRDAG kändes inte okey !! Roligt att träffa lite av folket som man inte sett på 2v nu  :) Men det finns ju bättre ställen man kan ses på xD !!

Nu håller vi tummarna iaf för att resultatet gick bra (A)
Det tråkigaste är att en förkylning är på väg att bryta ut "/ Jag vill INTE bli sjuk !! Så därför har jag bestämt mig att vara frisk imon när jag vaknar :) Detta ska lyckas denna gången :)


Nana Sött & Ha De Bäst <3

Av Aspegren - 9 april 2010 21:53

Det gick jätte bra att prata me familjen :) Men kändes inte helt bra, så det blev ett nej och matchningsteamet fortsätter att leta efter en familj till mig! Det kmr säkert ngn ny nästa vecka :)

Idag körde jag&mams till Halmstad, besöka bror och fira honom lite eftersom han snart fyller år :P Åkte tidigt och de e ju ändå en bit, men kom upp hela :) Skulle leta efter skor till balen och hittade sedan ett par på din sko, GRYMT fina (A) De passar till klänningen iaf xD Sen letade jag klocka, men där blev de inget bra fynd "/ Möte upp bror, gick och åt och tog en varm choklad och satte oss i solen <3 Härligt :) Påvägen hem sen så stod solen på, varmt i bilen (trots AC) och redan trött pga tidig uppstigning !! Fick se nästan en kollision, väldigt nära att de krockade "/ Men aldrig igen att jag ska köra när jag är trött, inte bra alls :(


Men nu ska jag snart sova :P Varva ner och slappna av lite ! Jaja, de e tidigt för en fredag... men imon e de högskoleprovet som gäller "/ Så ska vara i skolan kl 8!! Lycka till alla som ska skriva det :)

MåBäst&HaDeBäst <3

Av Aspegren - 7 april 2010 23:35

Helt ovetande när jag och V pratade på gympan idag om AuPair och att hitta en familj där :) Helt plötsligt, för endast en timme sedan så fick jag ett sms av en mamma i USA som vill prata me mig imon :) Så jag startade datorn och läste deras ansökan !! Ska bli spännande och nervöst "/ :) Hoppas att de går bra, håll en tumme eller två för mig :D


MåBäst <3 Nana sött världen!

Av Aspegren - 6 april 2010 21:27

En super dag :) Började dagen me en promenad, såå skönt ! Sen slappade jag vid tv och spelade lite spel :P Sen kom småkusinerna vid tre och vi sjöng singstar, lekte i trädgården och hade skojigt ! Sen bar det av till momo&mofa där jag färgade håret :) och sen va de såå fint väder så jag stack ut en runda och sprang :) Kändes riktigt skönt (A) Att jag kan börja träna riktigt nu efter Sthlm, förkylning osv.. Härligt :) Ska verkligen klara det här nu !!

Sen fick jag mail från CC :) Känns som jag iaf kmr lite längre på vägen ! Så nu blir det att läsa alla papprena jag har fått :) Så ska snart sova :P Nana sött (A)


MåBäst <3

Av Aspegren - 4 april 2010 21:32

Först ska jag ursäkta alla stavfelen från igå :P När man har bråttom och skriver så blir de aldrig ngt bra resultat :P

Imorse vaknade jag och satte mig på tåget hem :) Efter en rolig fest i K-krona och att träffa nya människor var super :D Mofa hämtade mig vid tågstationen och sen tog jag mams&paps en cykeltur till famo&fafa xD När vi skulle cykla hem så började det ösregna "/ Inte skoj.. så vi trampade fort som FAN hem och blev ändå grymt blöta "/ !! Sen har jag egentligen bara suttit hemma och kollat film :) Kollat på 3 stycken filmer och pluggat "lite" till högskoleprovet !! Det skrivs på lördag, för första gången och det känns som en svår sak "/ Men bra att göra och därför ska jag ta mig igenom det !

Väntar även på ngt svar från CC, hoppas att de går bra och att jag får ngn matchning snart !! Så jobbigt att vänta "/ Känns som en härlig upplevelse om jag kommer dit och lär mig massa på samma gång :) Håll tummarna :)

Av Aspegren - 3 april 2010 17:41

Skönt me lite mer sömntimmar, känner mig utvilad nu iaf :) Imorse stack jag och mams ut och gick :) Sen började vi med fixet för ikväll :P De ska ja göster ikväll och jag ska till K-krona för att träffa kompisar och så bli de utgång :)

Nu kollar jag på Grey's anatomy <3 En älskad serie tkr jag :) Så ska ner till tåget vid halv 8, hoppas jag hittar i K-krona :) Det ska bli en rolig kväll iaf :) Sen bli de hem imon och då börjar pluggandet ! :( Högskoleprovet om en vecka *jippie* lr inte xD !!

Nu ska jag fixa de sista innan de bär av mot tåget :) Hoppas alla kmr ha en trevlig påskafton (A) GLAD PÅSK <3

Ovido - Quiz & Flashcards