My Life Now

Alla inlägg under februari 2010

Av Aspegren - 21 februari 2010 13:19

Igår var det en mysig tjejkväll me fyra tjejer :) Lagade tacos, kollade på The Ugly Truth och Pretty Woman och åt efterrätt :) En mysig dag, så tack för en underbar kväll tjejer <3

Idag, söndag.. Jag längtar efter våren och tkr att snön ska försvinna NU!!Så därför sitter jag inne och kollar film och skriver lite AuPair-papper :) Runaway bride va de nyss, grymt bra film.. tkr att Richard Gere och Julia Roberts gör bra filmer ihop <3 Nu kollar jag på Twilight, de e en bra film :) Skriver samtidigt lite papper till CC, för att ha kollat igenom allt innan informationsmötet om 2 veckor ! Så man vet vad de pratar om :) Det känns bra, ngt jag verkligen vill göra nu! Uppleva ngt utanför Sverige, en bra livserfarenhet (A)

Senare idag kmr N hit, ska ut och gå en runda.. så då blir de mkt kläder på och traksa en promenad :)


Må bäst & ha de bra <3

Av Aspegren - 19 februari 2010 23:00

Ändå skönt, att lovet är nu.. Även om de bli skolarbete, AuPair saker så är man ändå mer ledig än normalt.. :P Kan bestämma själv när man ska göra allt :) Sakerna med projketet har fixat sig lite nu iaf :) Så de e på bättringsvägen (A) Det kommer gå så fin så <3

Imon e de lördag, bli tjejkväll :) härligt värre <3 Med filmer, mat och lite efterrätt :) Mys, inviga lovet med att umgås me kompisar :) Livet kan inte bli bättre :) Projektet gjorde även så att jag med Pinnens hjälp såg lite mer funktioner i photoshop xD Vad man kan fixa i det programmet lär man sig ngt nytt varje gång man ska fixa ngt :P

Bilden säger allt <3<3<3

Älskar mina vänner och min familj <3
Må bäst och ha de bra (A)

Av Aspegren - 17 februari 2010 21:45

Ibland kan man bara bli arg på personer eller saker !! Just nu stör projektet mig, mkt att göra.. fixa och fixa.. Längtar till v11 e slut, projketet e över och vanliga skolan kan få lite av pluggtiden man har!! Men detta kmr gå bra och lösa sig, jag håller bara tummarna :) Och försöker kämpa järnet tsm med mina kollegor (A) Så skrivit på rapoorten idag, försökt nå människor och massa andra småspring för att allt skulle lösa sig! Vi måste ändå åka till lokalen där allting sker för att fixa bil, papper o.s.v, men positiva tankar så fixar detta sig!! LR HUR :O ??

Ha iaf hjälpt Pinnen me KeB idag, så hon blev glad.. Sen hem och lagade lax :) Super gott blev de iaf ! Sen blev de en löprunda :) Känner mig duktig, trodde de skulle gå sämre.. men nejdå! De enda jobbiga var att snö i massor låg på trottoaren :P Men bättre träning, så det ser jag endast som positivt!! Min träning är iaf ngt som jag ha kontroll över i dags läget.. :P Till skillnad från skolan, som jag inte hunnit greppa om allt som skett så snabbt och alla planer som har bollats mellan alternativen!! 

Men imon e de en ny dag, nya möjligheter och morgondagen kan glömmas (A)

Må bäst folket <3

Av Aspegren - 16 februari 2010 20:58

Fullspäckad dag :) Tränade imorse, sen blev de in till polisen för måste förnya mitt pass innan jag skickar in sakerna till AuPair organisationen :P Så ska jag ju iväg i Maj, det underlättar ju om man liknar personen på passet och inte har ett från 2006 :P De fyra åren händer de ju en del förändring på !!

Sen blev de optiken :P Ska byta ut mina månadslinser till engångslinser då jag inte använder de så ofta.. så jag förlorar på det! Ekonimi-tänket är i högsta hugg :P

Mkt tänk inför hur man ska fixa AuPair-sakerna, det e de hela tiden nu! och den blandningen med skolan och plugg.. Så blir de mkt att stå i ! Men det fixar sig :) Nästa vecka e de lov <3 Längtar, även om veckan kmr va mkt plugg, så e de ändå inga timmar som ska tillbringas I skolan !! Vilket e skönt :) För kompiarna träffar man ändå, de man vill iaf :)

Nu kollar jag på House, lite NV-karaktär på kvällen sådär :) Sen bli de sova, och förmodligen läsa lite KeB innan ögonen ramlar ihop xD !! Så imorgon när jag vaknar e de en dag närmare lovet, känns skönt :)

Ha de bäst älskade <3

Av Aspegren - 15 februari 2010 22:01

Då man trodde att projketet höll på att bli klart och rinna ut i sanden då endast projketrapporten var kvar.. men såå fel man hade "/ Lärarna var inte nöjda med vårt plakat, lite sämre på betygskalan.. och de va tvunget att va bättre om vi ville nå högt betyg !! Där ser man säger vi, och det säger hon 4veckor innan allt ska vara klart :( Som tur är har vi ett sjukhus kvar att ställa ut på så vi kan ändra layouten tills dess !!

Så komplikationer har ju verkligen uppstått.. men nu ska vi iaf försöka fixa till plakatet som lärarna vill ha det !! Då kan vi iaf inte sucka efteråt och säga att vi inte försökte.. Men när de inte sagt till innan och man ändå undrat va de tkr om det, så bli man inte såå glad "/ Men det är en sak, som man planerar om och sen får man kontroll över det igen :) Det kmr lösa sig, bli gigantiskt bra och lärarna kmr att bli nöjda!

Men livet leker, och det får man anpassa sig efter :)

Imon bli de fixa pass, så att de inte går ut när jag vistas i USA.. inte så snart jue :P :/ Ha de bäst & Må bäst<3

Av Aspegren - 14 februari 2010 20:55

Har prov i KeB snart, mkt att tänka på och stå i ! Ha 17veckor kvar till skolan e slut och utspark sker :) Både härligt och inte.. mkt tvist bland känslorna :/

Men idag har jag iaf pluggat, för jag ha så mkt annat att göra i veckorna.. så det jag hann göra idag är ett plus i kanten! Känns skönt, efter detta keb provet så har jag endast ett prov kvar att göra i KeB denna termin :) jobbigare me fysiken :/ Men så e de, man få klara av utmaningarna man tagit!!

Ska anmäla mig till Högskoleprovet idag oxå :P Så jag kan skriva det och öka chansen att komma in på en utbildning jag vill :) Sen är det sängen och så vaknar man imorgon och då e de en ny vecka :) Nya möjligheter varje dag, och dåtiden glömmer vi bort <3 Bäst så :)


Av Aspegren - 13 februari 2010 23:29

Med att träffa kompisar, läsa papper och fylla i de! Det blev lite uträttat i stan, med S.. Tog en fika och promenerade längs strandproemenaden :) Så roligt att bara prata med dig, trevligt va de iaf ! Fick skjuts hem, härligt när folk har körkort xD Sen blev de läsa papper om AuPair, mkt att ha koll på, fixa och greja :P Men de e de värt, ska göra detta :) Kmr bli super :)

Sen kom Pinnen hit, en älskling bara hon <3, kollade film, åt middag och hon fixade min lugg.. Då frisören inte riktigt lyssnat på hur jag ville ha den så fix jag hjälp av Pinnen :) Det blev iaf snyggt, så nu kan jag iaf göra som jag brukar göra med luggen ;) Mkt känslor, allt börjar närma sig och mkt att tänka på! Student, flytta, jobba, ha annat än skolan att tänka på och att lämna alla underbara vänner som jag fått :( / :).. Så klart är det väldigt blandade känslor !! Både skönt och inte.. när man har skolan så vet man iaf vad som händer i veckorna och vad som händer på helgerna !!


Haft en underbar dag iaf <3 tack till er som har lyft den :)

Må bäst, och ha de bra (A)

Av Aspegren - 13 februari 2010 08:55

Muntlig redov i skolan.. gick bra.. läraren fick avbryta mig då jag berättade FÖR länge om min bok :O (never happened before) !! Sen blev de lunch me V, trevligt :) Diskuterade mest AuPair papper och lite annat skit xD !! De måste man ju göra :P

Nästa steg e optikern :) Ska byta från månadslinser till engångslinser.. använder de inte lika mkt längre ! Inte så mkt fel på synen, så klarar mig utan både glasögon och linser :P men de e ju kanske inte super bra att låta ögat överanstränga sig :S

Mötte upp V igen, sen träffade vi T i affären :) Handlade snacks och go'saker till kvällen :) En härligt tjejkväll blev de gå, med melon&apelsin, chips&cheeseballs och let's dance på tv:n !! Tack för en underbar kväll tjejer <3


Ha en super helg <3

Ovido - Quiz & Flashcards