My Life Now

Alla inlägg den 4 februari 2010

Av Aspegren - 4 februari 2010 21:15

Stockholm, så kallad huvudstaden i Sverge, nu kmr vi !! Tåget 22.37 lite sent "/ men nattvandrare som vi är klarar vi det! Jag och A ska ha en dundersuperhärlighelg<3 Få komma ifrån allt och inget.. ha mkt att göra så att tankarna är ngn annanstans !! Söndag bli de förmodligen pulka med mina älskade vänner :) Längtar dit oxå :)

Så jag vill att helgen i Sthlm ska gå långsamt, så jag få njuta av den!! Men vil oxå att de bli söndag så jag få gosa med mina älskade underbara vänner i all snön vi har i skogen!!


Älskar er till tusen <3 Glöm inte det (A)

Av Aspegren - 4 februari 2010 18:08

Idag hade vi muntlig redov om vårt projekt :) Det gick kanon, kändes bra och blev riktigt nöjd :) Sen blev det stan med L.A :) Vi ha bokat utlandsresa (A) Gittigt värre :) Bokad i maj, för att man ska vara brun och fin till bal&student <3 SuperDuper :) Sen bussen hem för att packa för fullt :P Ikväll/Inatt bär det av ett tåg mot Sthlm, med mig&A som passagerare tsm med massa andra som ska dit av samma syfte xD !! Vi hade turen med oss och fick en resa från skolan till Berzeliusdagarna :) Massa kemiprat i två hela dagar med en middag för de 300 besökarna/eleverna från olika skolor på fredagkvällen :)

Kmr bli superKUL :) Så ha precis packat klart, checkat av listan två ggr xD !! Så nu ska jag träna, ringa ett samtal, duscha och sen sätta mig vid tv:n för att slappna av och varva ner innan nattåget går !! Få se hu mkt sömn det blir inatt, annars har jag en labbrapport att skriva som lär ta ngr timmar!


Ha n super helg<3

Ovido - Quiz & Flashcards