My Life Now

Alla inlägg den 9 april 2012

Av Aspegren - 9 april 2012 20:33

Hemfärd till Blekinge igår :) Mormor, morfar och mamma kom upp och hämtade mig vid 11 och sedan begav vi oss till A6 för att äta lunch. Eller det blev ju min frukost och deras lunch :P Sen gick bilfärden hemåt :)

Igår på kvällen var vi hos Högstedt :) God mat, trevlig sällskap och lite spel !! Mycket skratt och konstiga kommentarer, så härligt att vara där :) Alltid väldigt socialt och pratglatt :)!!

---

Idag har jag försökt plugga lite eftersm matten kräver en del energi utöver föreläsningar och övningar! Sprungit med pappa, dock började det regna men det var skönt och komma ut :) Vid 15 kom mormor, morfar, farmor och kusinen Kim för middag och lite födelsedagsfirande. Eftersom jag hade tenta vid min födelsedag och bror fyller år på lördag så blev det lite presenter till oss båda :) Maten var god från Jamie Olivers kokbok som bror fått i julklapp av Anna :)

Skillnaden från när man bor långt ifrån resten av familjen, är att man inte kan vara social så ofta :( Så efter middagen har jag, Patrik, mamma och pappa spelat Absolut Överens :) Roligt spel, fast det är nog roligast att spela med de man känt länge för annars är det svårt att veta hur den andra tänker xD!


MåBäst<3

Ovido - Quiz & Flashcards