My Life Now

Alla inlägg den 4 april 2012

Av Aspegren - 4 april 2012 14:29

Hunger Games var en bra film :) Kanske lite utdragen i mitten av filmen (2h & 30min),

men helt klart värd att se :)

---

Föreläsningen igår var helt okey, lärde sig kanske lite och klarade minitestet som lärarna vill at vi ska skicka in efter varje föreläsning för att se så man förstått det de har gått igenom :) Det är bra, för då vet jag att jag borde lyssna och anstränga mig för att klara det testet bättre efterår :) !

På kvällen så kom Emelie, Emmy, Helena och Lisa hit för Tacokväll till middag och brie&kex till efterrätt :) Blev monopol också, som jag vann :) Fast enligt Emmy så vann hon för hon hade minst pengar kvar vid spelets slut ;) Omvända regler "/ ??

---

Tidig skola idag också och matteövning direkt efteråt för att räkna på det läraren precis föreläst om :) Gick helt okey och så fixade vi klart inlämningsuppgiften :) Det är många små projekt på olika håll just nu så mycket att hålla reda på.. Men det ska nog gå bra när April är slut, för då är fadderföretagskursen med IKEA slut för denna terminen! Fast då övergår ju fokuset till tentaplugg xD


På lunchen idag mötte jag Filippa på Kaffebönan :) Trevlig lunch och mycket prat :) Kom precis hem och ska bara varva ner lite innan jag ska till jobbet :)


MåBäst<3

Ovido - Quiz & Flashcards