My Life Now

Alla inlägg under november 2011

Av Aspegren - 6 november 2011 10:09


Alla Helgons Dagen är denna helgen, därför tänker jag sitta med extra många ljus tända idag för att ge tankarna till alla som gått bort under året från mitt liv <3 Tyvärr är det några av dom som inte hade åldern för att dö, som skulle levt så mycket längre och ha ett härligt liv (A) Dessa 4, Katie, Hanna, Wyatt och Madde tänker jag extra mycket på, för de gav något till mitt liv <3 Glädje, erfarenhet och massa MINNEN (A)
Men även Farfar finns i tankarna, det var inte så länge sedan hans begravning var, han var gammal och mådde inte bra :( Dock så finns sorgen alltid där <3 och minnena som gör att man kan skratta åt tiden man hade tillsammans, samtidigt som man har saknaden (A)


Vila I Frid <3


 

Av Aspegren - 5 november 2011 10:21

I veckan som var så köpte jag ett mjölkpaket på 1,5l, inte tänkte jag på att det inte var skruvkork på det paketet och hade ett Helvete, rent ut sagt, att öppna den och resultatet blev inte bra ! :P Det går knappt att hälla ur den xD Oj da kan man ju säga !

Då började jag tänkt på hur länge sen det var jag måste ha öppnat ett sånt paket, vilket nog blir ungefär 2år sedan MINST :O ! Så kansk einte var så konstigt att jag har glömt bort tekniken i hur den ska öppnas :P Så nästa gång blir det ett mjölkpaket på 1l och en skruvkork så jag kan hälla upp mjölken utan att spilla :)


Igår var en slapp dag :) På kvällen kom Hanna och Carro, vi gjorde lax och potatis :) Fixade äppelkaka till efterrätt, kollade på Idol och rätt person åkte ju ut :) Sen kollade vi på Friends With Benefita, en rolig film som ger lite glädje :) En toppen dag :)


MåBäst<3

Av Aspegren - 4 november 2011 09:23

I onsdags var det sittning, med tema olaglig ! :D

Det var detta årets Hi-Lifes sista sittning innan de ska bytas ut inför nästa inspark och dess förberedelser :) Hi Life är vår festkommitté kan man nästan kalla det, dom som fixar sittningar, fester, håller i insparken och har ett grymt stort ansvar med allt det :)

Olaglig sittningen var riktigt bra, om man frågar killarna som var där så var det för lite lättklätt på tjejerna men annars gör dom grymt bra spex, vitsar och är duktiga på att underhålla :)


 

Så här blev resultatet för utklädnaden :)

Fr.v Jag, Madde, Casandra, Fia, Carro och Hanna


Igår bjöd jag Sofia (som jag bodde hos första månaden) på middag, så hon kunde se hur jag bor nu och bara prata om allt som har hänt sen jag flyttade ut för lite mer än 1 månad sen :) Även om man ses mycket i skolan så hinner man inte prata igenom allt !

Sen kom tjejerna för Robinson kväll :) Riktigt nice, alltid lika trevlig att bara sitta och tjata lite en kväll och fnissa :) Tycker att Robinson-Hanna är värd en finalplats, men tycker synd om de andra 4 som var tvugna att sova i kistor :O !!


MåBäst<3


CSI

Av Aspegren - 1 november 2011 17:52

Igår var det premiär för CSI på Kanal5,det är ju så bra :) Och nu kan jag kolla på det också, vågade inte i USA för var så nära allting då xD Igår pratade dom t.o.m om Carson City i Nevada där jag bodde bara 30min ifrån !! Men nu ska jag vara bänkad varje måndag framför tv:n :)


Idag har det bara varit skola och nu sitter jag och läser en av våra 4st ekonomiböcker! Det kan vara intressant, men läraren är inte den bästa :( SYND !

Hade även ett möte idag inför Tackfesten vi ska hålla för våra faddrar för att de gav oss en underbar inspark 2011 <3 Det kommer bli väldigt mycket spex och skoj, men jag ska inte avslöja för mycket ;)


MåBäst<3

Ovido - Quiz & Flashcards