My Life Now

Alla inlägg under september 2011

Av Aspegren - 17 september 2011 10:01

Sen förra inlägget har det hänt en del :) Jag träffade tjejerna hos Casandra där det var inflyttningsfest och vidare utgång till Sliver !! Riktigt fint Sliver i Jkpg med mycket folk :) En lyckad inflyttningsfest måste jag säga, folk från Vimmerby kan festa om dom vill ;)


Söndag, måndag, tisdag och onsdag har varit plugg av både företagslogistik och industriell Ekonomi.. Med pauser som fika, träning och kansek lunch xD Det härliga är att alla vänner i klassen som umgås hjälper även varandra om man inte förstår eller behöver hjälp :D Vilket är HELT underbart!


I onsdags så blev det Kåren efter mycket velande, kom vi fram till att vi var värda att gå ut :) Förfesten ägde rum i Råslätt där man inte ska befinna sig för mycket :P (vi klarade oss utmärkt) och sedan drog vi in på Akademien med mycket folk och dans ! Påväg ut så har jag ett missat samtal från Emil (klasskamrat), jag ringer och undrar vad han ville :P Han hade då lagt Hampus (en annan klasskamrat) nyckel vid utgången vid akademien xD Så jag&Helena letade efter den, hittade den efter några minuter och jag fick åter igen gå in på kåren för att hitta Hampus och lämna hans nyckel till honom! Glad blev han iaf och jag kunde gå hem efter att ha gjort en god gärning :)


Torsdag och Fredag var heldagar med plugg, men min underbara grupp som består av migsjälv, Hanna, Renato och Björn har vi roligt samtidigt som vi försöker bli klara varje fredag så vi inte behöver plugga med Cykletten (ett stort arbete vi har i Företagslogistiken) på helgerna :)

Igårkväll blev det AfterWork på Centrum och sedan vidare till Hanna för spelkväll med Brie, kex, rött&vitt vin och spelet "Med Andra Ord" med Hanna, Madde, Carro, Casandra, Julia, Hampus och Victor :)


En underbart härlig vecka helt klart <3

MåBäst<3

Av Aspegren - 10 september 2011 17:31

A6 med Mathilda, middag med Hampus&Emil och nu tagga för utgång på Sliver :) Ska bara fixa mig och sen träffa tjejerna !!


Sweet <3


MåBäst<3

Av Aspegren - 6 september 2011 21:44

Studiebesök idag har stått på schemat :) Det bar av till Elgigantens lager för Skandinavien i Torsvik ! Väldigt intressant att se hur ett lager ser ut, för man kan ju alltid gissa och föreställa sig (speciellt när vi läst om det i 1vecka nu). Men det är roligare att se i praktiken och då kan man även relatera till det när man läser boken ! Absolut bra !

Efter kl 17 när jag kom hem så blev det uppgifter att göra, vilket kändes bra :) Glad över att jag förstår och imorgon så börjar den stora övningen som är i grupp ! Vet dock inte vilka två av mina 3 gruppkamrater är men ska nog ta reda på detta imorgon :)


MåBäst<3

Av Aspegren - 5 september 2011 21:19

Dagen har bestått av promenad, föreläsning, försöka förstå på egen hand och sen övningsföreläsning :)


Jag kan väl säga så mycket som att läraren kunde sitt ämne och pratade väldigt mycket men ingen förstod vad han menade då det inte var något gammalt, utan bara nytt :( Så de 3h lunch vi hade idag gick åt till att läsa och göra övningar så man skulle förstå på övningstillfället som började efter lunchen ! Då var han LITE bättre, men det blev ändå lite plugg när jag väl kom hem :(

Som tur är var promenaden imorse helskön med härligt väder, så kan inte klaga alls <3

Efter sista lektionen vid 5, så drog jag hemåt för att fixa lunch med Sofia :) Det blev fläskkotlett med ris och brunsås, riktigt gott! Det är bra när man bor med en inneboende som kan laga god mat och ger en bra tips tills jag ska börja laga egen mat från 1okt :)  Efter det kollade vi bara på film och nu ska jag snart sova för en lång dag imorgon med föreläsning i företagslogistik (roligt ämne :)..) och på eftermiddagen ska vi på studiebesök på Elgigantens lager :) Mycket bra information blir det säkert, eftersom det är vårt största ämne vi pluggar nu :)


MåBäst<3

Av Aspegren - 3 september 2011 11:27

Nu är det sann fakta, IL (min klass) är världens bästa nolleklass i år <3 För under dessa två veckorna har vi gjort bäst ifrån oss i många olika aktiviteter !! Så det känns helt underbart :D Sittningen var härlig med mat, spex och sjung och stämningen kunde man nästan röra på :) !


Idag är det första dagen jag är en etta på JTH! Så ska bara ta det lugnt och kanske börja öppna böckerna lite mer än innan :P För nu börjar skolan på riktigt !


MåBäst<3

Ovido - Quiz & Flashcards