My Life Now

Alla inlägg den 25 september 2011

Av Aspegren - 25 september 2011 21:08

Idag så fick jag lägenhetsnyckeln kl 13 :) Så jädrans skönt var det !!! Som jag har längtat, även om det bara är 2:a handskontrakt så är det i alla fall mitt eget :) Om jag har tur, som vi håller tummarna för så blir det ett 1:a handkontrakt.
Så kl 14 mötte jag Helena i Sofias lägenhet och vi började traska en sträcka på ca 1km med 6st väskor, det tog längre tid än normalt men vi kom fram :) Jag säger till Helena "Nu är det bara trapporna kvar!" Svaret blev... "Har du ingen hiss :O?" "Nej det har jag inte och jag bor på tredje våningen också :)" Lite mindre glad blev hon :P Fast upp för trapporna kom vi och jag ser det positivt, för nu kommer min rumpa tränas varje gång jag ska upp för trappan :)


För att få lite grejer till stället innan Mams och Paps kommer på fredag så fick vi skjuts ut till A6 där Ikea och Coop ligger av Johan (klasskompis) och köpte det nödvändigaste :)
Så nu sitter jag här, efter middag med Helena, packat upp "alla" 6 väskor och kollat lite på TV :) Känns underbart faktiskt !!


MåBäst<3

Ovido - Quiz & Flashcards