My Life Now

Alla inlägg den 21 september 2012

Av Aspegren - 21 september 2012 14:48

Veckan har inte varit så spec! Plugg, lektioner och lite mer plugg! Blev också sjuk (igen) så hela veckan har varit att försöka vila upp mig så jag kan få tillbaka all energi som jag brukar ha och börja träna igen :)! 

I onsdags så var det Hi-Life's sista Caps, 180pers på aka som sitter och capsar :)! Började med förfest hos Mia, vidare till capsen :) mellan capsen och aka så blev det Eniro-huset med IL och ytterligare lite Caps :) Väl på aka så var det mycket folk ute usch en hel del IL :) Vilket alltid är roligt att se :) 
---


Idag så var det bara 2h skola, dock regnade det en del när jag skulle cykla hem :( aldrig roligt även om jag inte har så långt hem :) men nu har jag tvättat och plockat undan lite :) även fixat ovven med de märken jag inte limmat på än :) så nu är den nästan fullbordad, allt utom ETT märke fixades för att mitt lim tog slut :(! Fast det kanske inte är så konstigt med tanke på alla märken jag samlat på mig under insparken :) 
Nu blir det en sväng till A6 för att fixa vinet och maten tills ikväll och strosa runt med buhren som precis skrivit deltenta (vilket halva klassen har gjort som läser NV-kursen)! Och alltid efter en tenta så behövs det rensning av hjärnan efter all ansträngning på tentan :)!! Kl 18 kommer även Linnea med tåget så då ska jag möta upp henne :) även om det tog 1år för oss att planera att hälsa på varandra (jag ska till Västerås i november och se hur hon bor:)!) , bättre sent än aldrig :D



P.s bilder från capsen är nedan, lite ofokuserat just då ;) men roligt måste man också ha :D


MåBäst<3


Ovido - Quiz & Flashcards