My Life Now

Alla inlägg den 21 februari 2012

Av Aspegren - 21 februari 2012 08:30

Helgen har varit rolig och mycket att göra :)

I lördags så regnade det hela dagen, så satt inne och spelade nintendo till kl 4 och sedan drog jag mig vidare till Emelie :) Hon hjälpte mig fixa mina naglar till jobbet, för det gick inte så bra när jag försökte :( Måste blir bättre på det, för alla ser mina naglar först när jag jobbar :P Vi lagade Enchiladas och kollad epå de första 10minuterna av melodifestivalen sen var jag tvungen att dra mig till harrys ! Fast det var tydligen inga bra som sjöng ändå, så jag få väl kolla finalen istället :)

---

I söndags så var det utbildning uppe i Dalvik om hur vi Croupierer ska bete oss när vi jobbar ! Filmen var rättså självklar, men ändå att se det och verkligen tänka på skillnaden i hur man uttrycker sig var givande :) En del diskussion och att bara prata med arbetskamraterna som  inte träffar så ofta var roligt, ett riktigt härligt gäng tjejer&killar :)

---

Igår sken solen, nice ! Det blev en löprunda, handla på Maxi så jag och Helena kommer in i våra rutiner igen efter 1 veckas lov :) och sen skola för muntlig redovisning och en processkartläggning som vi har jobbat med :) Det gick bra, fast de flesta grupper hade gjort en karta över hur en E-handel med bokförsäljning går till inklusive min grupp xD !

Efter skolan så kom Helena, Casandra och Felicia till mig för att göra pizza och sedan äta semla till efterrätt :) Vi spelade The Mexican Train och Casandra har fastnat för spelet lika mycket som Helena ;) Tur att det är fler än jag som gillar det och uppskattar spelkvällar, för det blir mycket prat medans man spelar :) Bästa kvällen denna veckan, tack till er ;D


MåBäst<3

Ovido - Quiz & Flashcards