My Life Now

Alla inlägg den 12 februari 2012

Av Aspegren - 12 februari 2012 17:53

Hört att det är lite klagomål på min dåliga uppdtering på bloggen xD ! Har varit mycket att fixa nu, både med lägenheten och med skolan så har inte haft så mycket fritid och därför ingen tid att blogga heller :)


Lägenhetsfixningen förra helgen blev super bra när Mamma, Pappa, Bror, mormor och morfar kom upp :) Det var mycket bärande, handlande, bärande, matlagning och ihopbyggning :) Det tog lång tid och mamma och pappa fick stanna några timmar extra men så skönt att allting blev klart så jag kunde hålla fokus på skolan denna veckan som varit !! För den har också varit helt galen :O


Är super nöjd, här kommer lite bilder :)


 

Alla mina grejer fick plats i släpet, men dte var en del att bära på :O Jag slutar inte förvånads över hur mycket jag har och då har jag inte sparat under så många år :P




Efter vi varit på IKEA och handlat medans mamma och mormor satt ihop soffan :) Den sitter fortfarande ihop, så de har nog lyckats ;)



   

Hallen när den var klar :)



Fotoväggen <3 Älskar den (A)



   


Sängdelen :) Med den bästa garderoben !! Känns lite bättre och uppdelat nu :)



<3



   

Soffdelen del 1 :)



Och del 2 :) Tapeten är baksidan på garderoben ! Blev toppen bra :) Känns verkligen som två rum och inte bara avstängt eftersom den bruna-träbaksidan försvann från Garderoben när vi hittade denna fina tapeten :)



   


TV:n, bokhyllorna och sen ut i hallen :)


MåBäst<3

Ovido - Quiz & Flashcards